Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility

КОД ТОВАРУ: 76481
  • Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility
Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility
Особливості лопати: портативний інструмент, легка, багатофункціональна, високі експлуатаційні характеристики, підходить для виконання садових і ремонтних робіт, малогабаритна, легко транспортується, спеціальне покриття рукоятки забезпечує зручний хват, комплектується сумкою для транспортування. Довжина держака лопати: 78,8 см. Ширина робочого полотна: 12,8 см. Матеріал живця: алюмінієвий сплав. Матеріал робочого полотна: високовуглецева сталь. Включає в себе знаряддя: мотика, сокира, багор, весло, викрутка, обценьки, лінійка, компас, кусачки, відкривачка, консервний ніж і т.д.
Ego Tools
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 436 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 325 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
EGO_L.C
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility - незамінний портативний інструмент для дуже широкого кола користувачів. Функціонал, яким наділена лопата і її складові, відмінно підходить для виконання садових, ремонтних, пошукових, рятувальних та господарсько-побутових робіт. У зібраному стані вона займає мінімум місця у вашій екіпіровці, а за допомогою поясної сумки транспортування інструменту зовсім не становить проблем. Загальна довжина держака і лопати в робочому положенні складає 78,8 см, ширина робочого полотна - 12,8 см.
Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility відрізняється високими експлуатаційними характеристиками, завдяки грамотно підібраним матеріалами: для держака обраний легкий і міцний алюмінієвий сплав, а для робочого полотна - високовуглецева сталь. Спеціальне покриття рукояті, яке забезпечує зручний хват навіть в мокрих руках і виключає появу мозолів, передбачає комфортне використання інструменту навіть при тривалих роботах.

Особливості лопати:
- портативний інструмент;
- легка;
- багатофункціональна;
- високі експлуатаційні характеристики;
- підходить для виконання садових і ремонтних робіт;
- малогабаритна;
- легко транспортується;
- спеціальне покриття рукоятки забезпечує зручний хват.

Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility - незамінна для садових і ремонтних робіт!

Характеристики:
Довжина держака лопати: 78,8 см.
Ширина робочого полотна: 12,8 см.
Матеріал живця: алюмінієвий сплав.
Матеріал робочого полотна: високовуглецева сталь.

Включає в себе знаряддя і пристосування: мотика, пила, сокира, багор, весло, викрутка, обценьками, лінійка, компас, кусачки, відкривачка, консервний ніж.

Виробник: Ego Tools (Китай).
Продукція, що випускається Ego Tools продукція відрізняється надійністю і довговічністю. Ця компанія ручається за якість своїх інструментів і гарантує користувачам, що, при дотриманні елементарних правил і норм експлуатації, кожен придбаний інструмент продемонструє свої чудові експлуатаційні якості протягом усього терміну служби.


Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility вибрати за доступною вартості 2 436 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Лопаты таких брендів, як наприклад: Ego Tools в каталозі магазина Terrasport
Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лопати

Давно хотіли зайнятися спортом? Лопата-мультіінструмент Ego Tools Utility - це Ваш перший крок. В « Лопати » є все, що знадобиться спортсмену. Лопати здивує Вас своєю оригінальністю. Чохол на лопату Novator CF-1909 (NV-201909), хакі , Чохол на лопату Novator CF-1909 (NV-201909), хакі і Чохол на лопату Novator CF-1909 (NV-201909), хакі від кращих світових виробників 3821 Ви можете знайти в нашій категорії Лопати . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лопати . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн