Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008)

КОД ТОВАРУ: 251568
  • Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008)
Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008)
Тип: футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів); Розмір: S, M, L; Колір хакі.
Skins
  • Футболка компрессионная с длинным рукавом (лонгслив) мужская Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008)
  • Футболка компрессионная с длинным рукавом (лонгслив) мужская Skins DNAmic Havana Blizzard (DA99050055007)
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 175 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 290 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Розмір
S, M, L
Вид
Термофутболка
Тип футболки
З довгим рукавом
Крій
Приталений
АРТИКУЛ
DA99050055008
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008) - має продуманий функціональний дизайн, який дозволяє максимально ефективно займатися спортом. Ультрасучасний компресійний трикотаж оптимально підтримує м'язи, збільшує приплив крові і доставку кисню, що дає можливість тривалий час і інтенсивно займатися без відчуття втоми і освіти крепатури. Трикотаж має відмінну еластичність, але в той же час не розтягується, утворюючи градієнт стиснення. Окремі ділянки футболки мають різну щільність і еластичність, таким чином відбувається оптимальна підтримка і необхідний градієнт компресії певних м'язів тулуба. Спеціальні посилені плоскі А-подібні шви розташовані оптимально відповідно до біомеханікою, а також знаходяться близько до тіла, виключаючи утворення потертостей. Тканина володіє дихаючими властивостями, швидко випаровує вологу, залишаючи шкіру сухою і теплою. Довгі рукава захищають від впливу шкідливих УФ-променів 50+. Одяг підбирається за індексом маси тіла, тому користувач може оптимально підібрати собі одяг, максимально використовуючи компресійний градієнт. Лонгслів стане ідеальним вибором для тренування на витривалість завдяки вищеописаним особливостям.

особливості:

  • високотехнологічний компресійний ефект;
  • технологія в'язки трикотажу Warp Knit;
  • ділянки тканини різної еластичності і щільності;
  • зниження м'язового тремтіння;
  • збільшення продуктивності роботи м'язів;
  • визначення розміру по ІМТ за технологією Skin Fit;
  • А-образні плоскі шви;
  • швидке виведення вологи;
  • захист шкіри від УФ-променів;
  • оптимально контрольоване стиск.

характеристики:
Тип: футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів);
Розмір: S, M, L;
Колір: хакі.

Виробник: Skins (Австралія).
Історія компанії Skins почалася в 1996 році зі сміливою ідеї, яка виникла у професійного лижника. Ідея полягала в тому, що можна було б зробити такий одяг, яка дозволяла б займатися спортом з максимальною продуктивністю і, при цьому, практично без м'язової втоми. Skins розробила спеціальну спортивний одяг з компресійним ефектом разом з професійними спортсменами, дизайнерами та інженерами NASA. Кожна одиниця спортивного екіпірування проходить тривалий і ретельне тестування для доказу ефективності використання. Професійні спортсмени у всьому світі по достоїнству оцінили якість продукції. Компанія Skins є затятим противником допінгу і вірить, що досягати високих результатів і продуктивності можна виключно завдяки спеціальній спортивному одязі.


Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008) купити за вигідною ціною 2 175 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Компрессионные футболки таких торгових марок, як наприклад: Skins в онлайн каталозі Терра Спорт
Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компресійні футболки

Давно мрієте зайнятися спортом? Футболка компресійна з довгим рукавом (лонгслів) чоловіча Skins DNAmic Havana Utility (DA99050055008) буде Вашим першим кроком. В « Компресійні футболки » є все, що необхідно спортсмену. Компресійні футболки здивує Вас своєю якістю. Футболка компрессионная спортивная мужская Rough Radical Fury Duo SS (original) (SL8071) - голубая, M , Футболка компрессионная спортивная мужская Rough Radical Fury Duo SS (original) (SL8071) - голубая, M і Футболка компрессионная спортивная мужская Rough Radical Fury Duo SS (original) (SL8071) - голубая, M від знаменитих світових виробників 6953 Ви знайдете в нашому розділі Компресійні футболки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Компресійні футболки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн