Човен надувний Challenger 4 Intex 68360

КОД ТОВАРУ: 7589
  • Човен надувний Challenger 4 Intex 68360
Човен надувний Challenger 4 Intex 68360
Пасажиромісткість: 3 людини. Вага човна: 15,5 кг. Габарити: 3,10х1,42 м. Днище: надувне.
Intex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип човна 
Веслова
Місткість 
4х-місцева
Матеріал 
Вініл
Тип днища 
Плоске
Тип підлоги 
Надувний
Комплектація 
тільки човен
Вантажопідйомність, кг
300
Вага човна, кг
16
АРТИКУЛ
68360
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Надувний човен Intex Challenger-4 для підвищення безпеки оснащена трьома повітряними камерами з незалежними клапанами і надувним підлогою. Технологія Super-Touch (поєднання вінілу і поліестеру), яка використовується у виробництві, наділяє матеріал стійкістю до ударів, впливу сонячного світла, бензину, масел, солоної води, розтягування, стирання і інших пошкоджень. Розрахована на навантаження до 340 кг, досить зручна в зберіганні та перенесенні. Весла і насос можна придбати окремо. У комплекті йдуть 2 надувні подушки.


Надувні човни Intex Challenger практичні і зручні в застосуванні. За рівнем використання човни займають місце між човнами для розваги на відпочинку і рибальськими для використання в водоймах з відсутністю корчів і гілок. Широка серія від одномісних до п'ятимісних, як в комплектації з веслами і насосом, так і без.

Характеристики:
- 3 повітряні камери, що дозволяє човні триматися на плаву, навіть якщо одна з них спуститься;
- товщина матеріалу 0,60 мм;
- спеціальні клапани типу Boston для швидкого надування і здування;
- мотузка по периметру човна;
- надувний підлогу I-Beam для більшого комфорту і стійкості;
- кочета з кожного боку і тримачі для весел;
- кріплення для мотора;
- розміри: 310х142х43 см;
- максимальне навантаження: 300 кг;
- колір: жовтий / синій.
- вага: 15,5 кг.


Виробник: Intex (Интекс).

Уже понад 40 років Intex (Интекс) виробляє товари для дому та активного відпочинку. В останні роки компанія Intex (Интекс) зайняла міцне місце безумовного світового лідера в розробці і виробництві інноваційної, високотехнологічної та якісної продукції товарів з ПВХ.


В основі діяльності групи компаній Intex (Интекс) лежать два основних принципи: висока якість і низька вартість продукції. Слідуючи цим принципам, компанія Intex (Интекс) досягає своєї головної мети: дарувати кожній родині радість.


Будь-який виріб Intex (Интекс) проходить всебічне тестування на сучасній апаратурі. Всі, без винятку, вироби Intex гарантовано надійні, довговічні та екологічно чисті. Вони повністю відповідають європейським стандартам безпеки і якості (сертифікат ISO 9000).


Човен надувний Challenger 4 Intex 68360 підібрати і замовити по які завищеною вартістю 0 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Лодки Intex таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Човен надувний Challenger 4 Intex 68360

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Човен надувний Challenger 4 Intex 68360"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Човен надувний Challenger 4 Intex 68360 допоможе на шляху до мети. В « Човни Intex » є все, що необхідно спортсмену. Човни Intex обрадує Вас високою якістю. Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні , Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні і Човен надувний Sainteve Navigator 300 - знижена в ціні від топових світових брендів 684 Ви зможете побачити в нашій лінійці Човни Intex . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Човни Intex . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн