Човен надувний Challenger 3 Intex 68369

КОД ТОВАРУ: 7588
  • Човен надувний Challenger 3 Intex 68369
Човен надувний Challenger 3 Intex 68369
Пасажиромісткість: 3 людини. Вага човна: 10,6 кг. Габарити: 2,95х1,37 м. Днище: надувне.
Intex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 111 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 282 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип човна 
Веслова
Місткість 
3х-місцева
Матеріал 
Вініл
Тип днища 
Плоске
Тип підлоги 
Надувний
Комплектація 
тільки човен
Вантажопідйомність, кг
255
Вага човна, кг
11
АРТИКУЛ
68369
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Надувний човен Intex Challenger-3 для підвищення безпеки оснащена трьома повітряними камерами з незалежними клапанами і надувним підлогою. Технологія Super-Touch (поєднання вінілу і поліестеру), яка використовується у виробництві, наділяє матеріал стійкістю до ударів, впливу сонячного світла, бензину, масел, солоної води, розтягування, стирання і інших пошкоджень. Розрахована на навантаження до 255 кг, досить зручна в зберіганні та перенесенні. Весла і насос можна придбати окремо. У комплекті йдуть 2 надувні подушки.

Надувні човни Intex Challenger практичні і зручні в застосуванні. За рівнем використання човни займають місце між човнами для розваги на відпочинку і рибальськими для використання в водоймах з відсутністю корчів і гілок. Широка серія від одномісних до п'ятимісних, як в комплектації з веслами і насосом, так і без.

 

Характеристики:
- 3 повітряні камери, що дозволяє човні триматися на плаву, навіть якщо одна з них спуститься;
- товщина матеріалу 0,50 мм;
- спеціальні клапани типу Boston для швидкого надування і здування;
- мотузка по периметру човна;
- надувний підлогу I-Beam для більшого комфорту і стійкості;
- кочета з кожного боку і тримачі для весел;
- кріплення для мотора;
- розміри: 295х137х43 см;
- максимальне навантаження: 255 кг;
- колір: жовтий / синій.
- вага: 10,6 кг.


Виробник: Intex (Интекс).

Уже понад 40 років Intex (Интекс) виробляє товари для дому та активного відпочинку. В останні роки компанія Intex (Интекс) зайняла міцне місце безумовного світового лідера в розробці і виробництві інноваційної, високотехнологічної та якісної продукції товарів з ПВХ.


В основі діяльності групи компаній Intex (Интекс) лежать два основних принципи: висока якість і низька вартість продукції. Слідуючи цим принципам, компанія Intex (Интекс) досягає своєї головної мети: дарувати кожній родині радість.


Будь-який виріб Intex (Интекс) проходить всебічне тестування на сучасній апаратурі. Всі, без винятку, вироби Intex гарантовано надійні, довговічні та екологічно чисті. Вони повністю відповідають європейським стандартам безпеки і якості (сертифікат ISO 9000).


Човен надувний Challenger 3 Intex 68369 купити за вигідною ціною 2 111 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Лодки Intex таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Човен надувний Challenger 3 Intex 68369

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Човен надувний Challenger 3 Intex 68369"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Човни Intex

Давно мрієте зайнятися спортом? Човен надувний Challenger 3 Intex 68369 буде Вашим першим кроком. В « Човни Intex » є все, що необхідно спортсмену. Човни Intex здивує Вас своєю якістю. Човен надувний SeaHawk II Intex 68377 , Човен надувний SeaHawk II Intex 68377 і Човен надувний SeaHawk II Intex 68377 від знаменитих світових виробників 684 Ви знайдете в нашому розділі Човни Intex . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Човни Intex . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн