Чохол Lineaeffe PRO для спінінгів 165х18 см

КОД ТОВАРУ: 20384
  • Чохол Lineaeffe PRO для спінінгів 165х18 см
Чохол Lineaeffe PRO для спінінгів 165х18 см
Розміри: 165х18 см
Lineaeffe
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
810 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 108 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесуари для риболовлі
Чохли для вудилищ
АРТИКУЛ
6536516
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо ви любите азарт лову хижої риби, то у вас, звичайно, є спінінг, а можливо і не один. Якщо ви хочете, щоб ваші вудилища і снасті завжди були в цілості й схоронності, захищені від впливу сонячних променів і вологи якомога довше, щоб удома у вас був порядок, щоб ви завжди були зібрані і готові відправиться на улюблений водойму, а перенесення улюблених снастей і вудилищ була легкою як ніколи, то вам просто необхідний чохол.

Чохол для вудлищ - це компактність, мобільність, організованість і зручність в будь-якій ситуації! Як би ви не добиралися до місця безпосередньої лову - місткий чохол для вудлищ буде завжди до місця.

Чохли Lineaeffe місткі, підходять для зберігання вже заздалегідь підготовлених і заряджених спінінгів, мають зручні лямки, щоб ви могли переносити чохол як звичайний рюкзак.

Чохли Lineaeffe - неперевершений італійський стиль, продумана ергономіка і заслужена репутація лідера!

характеристики:

Розміри: 165х18 см

Виробник: Lineaeffe (Італія)

Компанія Lineaeffe розпочала свою діяльність в 1981 році. Тепер, поряд з такими італійськими фірмами, як Trabucco і Milo, вже зарекомендували себе на ринку якісними рибальськими виробами, Lineaeffe завоювала європейську популярність завдяки чудовій оснащеності виробництва. Компанія випускає рибальську продукцію, відповідну сучасним вимогам.


Чохол Lineaeffe PRO для спінінгів 165х18 см купити по які завищеною вартістю 810 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Чехлы и тубусы для удилищ таких брендів, як наприклад: Lineaeffe в каталозі Терра Спорт
Чохол Lineaeffe PRO для спінінгів 165х18 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Чохол Lineaeffe PRO для спінінгів 165х18 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чохли та тубуси для вудилищ

Давно планували зайнятися фігурою? Чохол Lineaeffe PRO для спінінгів 165х18 см буде Вашим першим кроком. В « Чохли та тубуси для вудилищ » знайдеться все, що Вам знадобиться. Чохли та тубуси для вудилищ здивує Вас своєю якістю. Чохол для вудлищ двосекційний Kibas Smart Fishing 150 , Чохол для вудлищ двосекційний Kibas Smart Fishing 150 і Чохол для вудлищ двосекційний Kibas Smart Fishing 150 від знаменитих світових виробників 6590 Ви зможете побачити в нашій категорії Чохли та тубуси для вудилищ . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Чохли та тубуси для вудилищ . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн