Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 300 Sidekick сірий унісекс

КОД ТОВАРУ: 505869
  • Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 300 Sidekick сірий унісекс
Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 300 Sidekick сірий унісекс
Налобний ліхтар Lumen 300 Sidekick це ідеальне джерело світла для нічних забігів й забігів в умовах поганої видимості. Яскравість: 62, 105, 300 люмен Час роботи: 4-13 годин Цей ліхтар оснащений лінзою що збільшує, що дозволяє перемикатись між точичним й розсіяним світлом з потужністю 300, 105 й 62 люмен. Ви також можете активувати червоний або червоне миготливе світло. Ще одна особливість цього ліхтаря вбудовані датчики, що дозволяють включати/виключати світло рухом руки перед пристроєм, якщо бажаєте, то цю функцію можна відключити. Корпус ліхтаря виготовлений з полікарбонату, що забезпечує його довговічність. Технологія Fatigue Free- інтуїтивно зрозумілі налаштування, великі кнопки й швидко роз'ємні застібки. Просте керування в екстремальних обставинах. Технологія PerfectAngle- з легкістю регулюйте висоту, прямолінійність й опускання в залежності від рельєфу місцевості. Освітлюйте свій шлях, зберігаючи голову й тіло в природному становищі під час бігу. Технологія Steadybeam- запобігає втомі очей, підтримуючи постійний світловий потік, який не знижується доти, поки батарея не розрядиться. Акумулятор, що перезаряджається (кабель в комплекті). Точковий й розсіяне світло. Червоний/червоний мигтючий світло. Регульований кут. Легке регулювання ремінця. Увімкнення/вимкнення без допомоги рук.
UltrAspire
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 170 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 156 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
UA537GR
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Налобний ліхтар Lumen 300 Sidekick це ідеальне джерело світла для нічних забігів й забігів в умовах поганої видимості.

  • Яскравість: 62, 105, 300 люмен
  • Час роботи: 4-13 годин

Цей ліхтар оснащений лінзою що збільшує, що дозволяє перемикатись між точичним й розсіяним світлом з потужністю 300, 105 й 62 люмен. Ви також можете активувати червоний або червоне миготливе світло. Ще одна особливість цього ліхтаря вбудовані датчики, що дозволяють включати/виключати світло рухом руки перед пристроєм, якщо бажаєте, то цю функцію можна відключити. Корпус ліхтаря виготовлений з полікарбонату, що забезпечує його довговічність.

Технологія Fatigue Free- інтуїтивно зрозумілі налаштування, великі кнопки й швидко роз'ємні застібки. Просте керування в екстремальних обставинах.

Технологія PerfectAngle- з легкістю регулюйте висоту, прямолінійність й опускання в залежності від рельєфу місцевості. Освітлюйте свій шлях, зберігаючи голову й тіло в природному становищі під час бігу.

Технологія Steadybeam- запобігає втомі очей, підтримуючи постійний світловий потік, який не знижується доти, поки батарея не розрядиться.

Акумулятор, що перезаряджається (кабель в комплекті). Точковий й розсіяне світло. Червоний/червоний мигтючий світло. Регульований кут. Легке регулювання ремінця. Увімкнення/вимкнення без допомоги рук.

  • Країна виробникСША
  • Країна реєстрації брендаСША
  • Колірсірий

Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 300 Sidekick сірий унісекс підібрати і замовити по які завищеною вартістю 1 170 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Налобные фонари таких торгових марок, як наприклад: UltrAspire в онлайн каталозі Терра Спорт
Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 300 Sidekick сірий унісекс

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 300 Sidekick сірий унісекс"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Налобні і шахтарські ліхтарі

Давно планували зайнятися фігурою? Ліхтар налобний для бігу UltrAspire Lumen 300 Sidekick сірий унісекс допоможе на шляху до мети. В « Налобні і шахтарські ліхтарі » є все, що необхідно спортсмену. Налобні і шахтарські ліхтарі обрадує Вас високою якістю. Ліхтар налобний Fenix HL10 purple , Ліхтар налобний Fenix HL10 purple і Ліхтар налобний Fenix HL10 purple від топових світових брендів 1816 Ви зможете побачити в нашій лінійці Налобні і шахтарські ліхтарі . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Налобні і шахтарські ліхтарі . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн