Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder (100271), 5,4 м

КОД ТОВАРУ: 329011
  • Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder (100271), 5,4 м
Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder (100271), 5,4 м
Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder 100271 виконана з якісних і високоміцних матеріалів (пластик і поліестер), і поєднує в собі функціональність, практичність і універсальність. Дана модель сходи-бар'єру Якімаспорт об'єднує відразу два види спортивних тренажерів - стрибкові бар'єри і бігова координаційна сходи. Використання такого інвентарю дозволяє підвищити ефективність тренувального процесу і значно його урізноманітнити. Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder активно застосовується тренерами в різних спортивних секціях, а також в спеціалізованих ДЮСШ та професійних футбольних командах. Заняття на такому тренажері спрямовані на розвиток у спортсменів координації рухів, спритності, швидкості реакції, поліпшення швидкісних і силових показників. Сходи-бар'єр Yakimasport має 12 перекладин, які можна переміщати по всій її довжині (5,4 м), регулюючи відстань між сходинками. Висота останніх становить 110 мм. Ширина вироби, може бути, як біговій сходи - 630 мм, або як набору стрибкових бар'єрів - 460мм.
Yakimasport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 115 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 149 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
YS-100271
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder 100271 виконана з якісних і високоміцних матеріалів (пластик і поліестер), і поєднує в собі функціональність, практичність і універсальність. Дана модель сходи-бар'єру Якімаспорт об'єднує відразу два види спортивних тренажерів - стрибкові бар'єри і бігова координаційна сходи. Використання такого інвентарю дозволяє підвищити ефективність тренувального процесу і значно його урізноманітнити. Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder активно застосовується тренерами в різних спортивних секціях, а також в спеціалізованих ДЮСШ та професійних футбольних командах.

Заняття на такому тренажері спрямовані на розвиток у спортсменів координації рухів, спритності, швидкості реакції, поліпшення швидкісних і силових показників. Сходи-бар'єр Yakimasport має 12 перекладин, які можна переміщати по всій її довжині (5,4 м), регулюючи відстань між сходинками. Висота останніх становить 110 мм. Ширина вироби, може бути, як біговій сходи - 630 мм, або як набору стрибкових бар'єрів - 460мм.


Характеристики:

  • Матеріал: Поліестер
  • Перекладини: 12 шт
  • Тип товару: Сходи
  • Колір: Жовтий
  • Довжина: 5.4 м

Виробник: Yakimasport


Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder (100271), 5,4 м вибрати за доступною вартості 1 115 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Футбольные аксессуары таких брендів, як наприклад: Yakimasport в каталозі магазина Terrasport
Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder (100271), 5,4 м

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder (100271), 5,4 м"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні аксесуари

Давно хотіли зайнятися спортом? Сходи-бар'єр Yakimasport Speed Ladder (100271), 5,4 м - це Ваш перший крок. В « Футбольні аксесуари » є все, що знадобиться спортсмену. Футбольні аксесуари здивує Вас своєю оригінальністю. Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer , Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer і Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer від кращих світових виробників 393 Ви можете знайти в нашій категорії Футбольні аксесуари . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Футбольні аксесуари . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн