Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green)

КОД ТОВАРУ: 245882
  • Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green)
Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green)
Тип: еспандер; Матеріал: латекс; Розмір: 6х5 см; товщина 1,2 мм; Колір зелений; Гарантія: 14 днів; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
КУПИТИ
369 грн
ЦІНА: 293 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Рівень жорсткості
Середній
АРТИКУЛ
PS_4062_Green
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green) стане в нагоді навіть при заняттях в домашніх умовах. Стрічка виконана із середнім типом опірності, який допоможе зміцнити м'язи в короткий час. Найбільш часто еспандер використовується в заняттях йогою, фітнесом і аеробікою для збільшення навантаження на м'язи. При використанні стрічки, навантаження на м'язи відбувається рівномірно, в той же час на суглоби практично не впливає. Еспандер виготовлений з гіпоалергенного латексу, який має гарну еластичність і не викликає подразнень.


особливості:

  • гіпоалергенний еластичний матеріал;
  • підходить для вправ різної інтенсивності;
  • середній тип опору;
  • мінімальне навантаження на суглоби.


характеристики:
Тип: еспандер;
Матеріал: латекс;
Розмір: 6х5 см; товщина 1,2 мм;
Колір: зелений;
Гарантія: 14 днів.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green) підібрати і купити за реальною ціною 293 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Power System в електронному магазині Terra Sport
Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно хочете зайнятися фігурою? Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, зелена (PS_4062_Green) допоможе почати легко. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що Вам знадобиться. Багатофункціональні еспандери обрадує Вас своєю надійністю. Резинка для фитнеса Spokey Tracy 928948, L , Резинка для фитнеса Spokey Tracy 928948, L і Резинка для фитнеса Spokey Tracy 928948, L від кращих світових постачальників 2733 Ви зможете знайти в нашій лінійці Багатофункціональні еспандери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн