Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink)

КОД ТОВАРУ: 245881
  • Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink)
Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink)
Тип: еспандер; Матеріал: латекс; Розмір: 6х5 см; товщина 0,8 мм; Колір рожевий; Гарантія: 14 днів; Виробник: Power System (Чехія).
Power System
КУПИТИ
245 грн
ЦІНА: 192 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
PS_4061_Pink
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink) стане в нагоді навіть під час занять спортом в домашніх умовах. Стрічка має низькою опірністю, тому призначена для вправ, де потрібно легке навантаження на м'язи. Найбільш часто еспандер використовується в заняттях йогою, фітнесом і аеробікою для збільшення навантаження на м'язи, або для схуднення, тому що дозволяє збільшити тренувальний обсяг. При занятті фізичними вправами, навантаження на м'язи відбувається рівномірно, при цьому не оказиввая впливу на суглоби. Стрічка виготовлена з якісного гіпоалергенного латексу, який має гарну еластичність і не подразнює шкіру.


особливості:

  • гіпоалергенний еластичний матеріал;
  • підходить для вправ різної інтенсивності;
  • низький тип опору;
  • мінімальне навантаження на суглоби.


характеристики:
Тип: еспандер;
Матеріал: латекс;
Розмір: 6х5 см; товщина 0,8 мм;
Колір: рожевий;
Гарантія: 14 днів.


Виробник: Power System (Чехія).
Power System - відомий бренд по виробництву спортивного обладнання, екіпіровки, а також аксесуарів для спорту. Компанія відома у всьому світі і займає міцну позицію серед конкурентів. Спортивне спорядження Чеської торгової марки відрізняється функціональністю і можливістю використання товарів у всіх випадках життя. Мега великий асортимент торгової марки включає в себе рукавички, налокітники, еспандери, ремені, скакалки, шорти для схуднення, що підтримують пояса, обмотки, фітнес аксесуари і т.д .. Головним завданням компанії протягом багатьох років є створення продукції професійного рівня.


Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink) вибрати за доступною вартості 192 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Многофункциональные эспандеры таких брендів, як наприклад: Power System в каталозі магазина Terrasport
Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно хотіли зайнятися спортом? Еспандер-стрічка Power System Flex Loop, рожева (PS_4061_Pink) - це Ваш перший крок. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що знадобиться спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю оригінальністю. Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Orange , Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Orange і Еспандер стрічковий Power System Excercise Band Light Orange від кращих світових виробників 2733 Ви можете знайти в нашій категорії Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн