Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж

КОД ТОВАРУ: 115211
  • Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж
Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж
Тип: закрита п'ятка і закритий носок; вид лопаті: незнімна;   розмір: 38-39; 40-41; 42-43; 44-45; 46-47; матеріал: термопластична гума; колір лопаті: камуфляж; довжина лопаті: 60 см; особливості: підходить навіть для професіоналів; унікальний дизайн і колірне рішення; анатомічна калоша; забезпечують хорошу результативність.
Mares
  • Ласты Mares Instinct Pro Polytec камуфляж
  • Ласты Mares Instinct Pro Polytec черный
КУПИТИ
ЦІНА:
2 545 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 340 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
Розмір
38-39, 40-41, 42-43, 44-45, 46-47
Призначення
Дайвінг
АРТИКУЛ
420400/CM
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж - відмінний варіант екіпіровки, відповідний для підводного полювання. Завдяки невеликій вазі і використанням нових матеріалів, модель зручна і проста у використанні. Випуск даної моделі був з використанням випробувальним стендом ласт в воді.


особливості:

-Підходить навіть для професіоналів;

Унікальний дизайн і колірне рішення;

-Анатоміческая калоша;

-Забезпечують хорошу результативність.


Характеристики:

Тип: закрита п'ятка і закритий носок;

Вид лопаті: незнімна;

Розмір: 38-39; 40-41; 42-43; 44-45; 46-47;

Матеріал: термопластична гума;

Колір лопаті: камуфляж;

Довжина лопаті: 60 см.


Виробник: Mares (Італія)

Mares - це чуття, досвід і незбагненна любов до моря. Сьогодні, Mares - приклад того, як потрібно ставитися до продукції, що виготовляється, це стандарт, до якого прагнуть. Не зупиняючись на досягнутому, компанія Mares продовжує розширюватися, вводити інновації в кожну деталь. За багато років існування, ця компанія показала своє непохитне перевагу серед виробників товарів для дайвінгу.



Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж вибрати за доступною вартості 2 545 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Ласты таких брендів, як наприклад: Mares в каталозі магазина Terrasport
Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж - Фото №2 Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ласти

Давно хотіли зайнятися спортом? Ласти Mares Instinct Pro Polytec камуфляж - це Ваш перший крок. В « Ласти » є все, що знадобиться спортсмену. Ласти здивує Вас своєю оригінальністю. Ласты с закрытой пяткой Dolvor F65 лимонные, размер - 46-48 , Ласты с закрытой пяткой Dolvor F65 лимонные, размер - 46-48 і Ласты с закрытой пяткой Dolvor F65 лимонные, размер - 46-48 від кращих світових виробників 511 Ви можете знайти в нашій категорії Ласти . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Ласти . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн