Лапа боксерська LivePro Foot Target Pad (LP8603)

КОД ТОВАРУ: 274050
  • Лапа боксерська LivePro Foot Target Pad (LP8603)
Лапа боксерська LivePro Foot Target Pad (LP8603)
Боксерська лапа LivePro FOOT TARGET PAD підійде для спортсменів і любителів боксу і єдиноборства: контактних видів бою із застосуванням ударів рук і ніг. Такий додатковий інструмент завжди буде вам необхідний для розвитку швидкості, витривалості і сили удару. Лапу для боксу використовують тренера для своїх підопічних. Тренування складаються в імітації вільного бою тренера і спортсмена, що покращує його функціональні і рефлекторні показники. А крім ударів повинні бути правильні пересування по рингу у вигляді кроків. І лапа-тренажер в цьому незамінний помічник! Лапа для боксу LivePro FOOT TARGET PAD - це тренажер, який зробить з вас справжнього переможця! Лапа для боксу LivePro LP 8603 виготовлена за високими стандартами якості та вам не потрібно ще довго буде думати про заміну на нову. Основні характеристики лапи: - міцний каркас з високо-еластичної піною всередині - ідеальний захист і амортизація - штучна щільна шкіра зовні - ергономічні фіксатори руки: три фіксатора, два з яких на липучці - ви завжди зможете їх відрегулювати - висока і широка форма - 40,5Х20,5Х9 - надійні шви з щільною ниткою - шви не розійдуться і не лопнуть під час ударів Склад: високоеластична піна і міцна штучна шкіра Розмір: 40,5Х20,5Х9 см Колір: чорний / блакитний У наборі: 1 шт Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
КУПИТИ
ЦІНА:
1 374 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 183 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
чорний / блакитний
Розмір
40,5Х20,5Х9
Тип
Лапи
Форма
Пряма
АРТИКУЛ
LP8603
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Боксерська лапа LivePro FOOT TARGET PAD підійде для спортсменів і любителів боксу і єдиноборства: контактних видів бою із застосуванням ударів рук і ніг. Такий додатковий інструмент завжди буде вам необхідний для розвитку швидкості, витривалості і сили удару. Лапу для боксу використовують тренера для своїх підопічних. Тренування складаються в імітації вільного бою тренера і спортсмена, що покращує його функціональні і рефлекторні показники. А крім ударів повинні бути правильні пересування по рингу у вигляді кроків. І лапа-тренажер в цьому незамінний помічник!
Лапа для боксу LivePro FOOT TARGET PAD - це тренажер, який зробить з вас справжнього переможця! Лапа для боксу LivePro LP 8603 виготовлена за високими стандартами якості та вам не потрібно ще довго буде думати про заміну на нову.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

особливості:

  • міцний каркас з високо-еластичної піною всередині - ідеальний захист і амортизація
  • штучна щільна шкіра зовні
  • ергономічні фіксатори руки: три фіксатора, два з яких на липучці - ви завжди зможете їх відрегулювати
  • висока і широка форма - 40,5Х20,5Х9
  • надійні шви з щільною ниткою - шви не розійдуться і не лопнуть під час ударів

Основні характеристики:

  • Склад: високоеластична піна і міцна штучна шкіра
  • Розмір: 40,5Х20,5Х9 см
  • Колір: чорний / блакитний
  • У наборі: 1 шт

Виробник: LivePro


Лапа боксерська LivePro Foot Target Pad (LP8603) купити за вигідною ціною 1 374 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Макивары и лапы таких виробників, як наприклад: LivePro в магазині terrasport.ua
Лапа боксерська LivePro Foot Target Pad (LP8603)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лапа боксерська LivePro Foot Target Pad (LP8603)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Маківари і лапи

Давно мрієте зайнятися спортом? Лапа боксерська LivePro Foot Target Pad (LP8603) буде Вашим першим кроком. В « Маківари і лапи » є все, що необхідно спортсмену. Маківари і лапи здивує Вас своєю якістю. Лапы боксерские гнутые кожвинил Boxer черно-синие, 0,8 мм (2013-01B) , Лапы боксерские гнутые кожвинил Boxer черно-синие, 0,8 мм (2013-01B) і Лапы боксерские гнутые кожвинил Boxer черно-синие, 0,8 мм (2013-01B) від знаменитих світових виробників 85 Ви знайдете в нашому розділі Маківари і лапи . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Маківари і лапи . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн