Лампа денного світла Beurer TL 60

КОД ТОВАРУ: 78026
  • Лампа денного світла Beurer TL 60
  • Лампа денного світла Beurer TL 60 - Фото №2
Лампа денного світла Beurer TL 60
Особливості лампи: лампа денного світла, робить більш інтенсивним освітлення в зимовий час, імітує сонячне світло, яскраве і рівномірне випромінювання, зручне управління за допомогою однієї кнопки, енергозберігаюча лампа, відсутність мерехтіння і ультрафіолетового випромінювання. Сила світла: 10000 лк. Освітлювана поверхню: 45х31 см. Колірна температура люмінесцентної трубки: 6 500 к. Потужність: 45 Вт. ККД лампи: 67 лм / Вт. 2 Колірна температура люмінесцентних трубок: 6500 До
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 299 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 440 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Лампи денного світла
АРТИКУЛ
TL 60
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лампа денного світла Beurer TL 60 заповнить вам брак світла в зимову пору року і безсумнівно поліпшить ваш настрій. У медицині лампи денного світла використовуються в якості додаткових заходів при лікуванні недуг, викликаних нестачею сонячного світла. Світло благотворно впливає на людський організм і може застосовуватися як в профілактичних, так і в лікувальних цілях.
Лампа денного світла Beurer TL 60 допоможе боротися з загальними недугами, пригніченим настроєм, млявістю і апатією. Її м'який, затишний дизайн додасть вашій кімнаті затишок. Вона дуже проста у використанні, але не слід забувати, що будь-який електроприлад вимагає уважності і дотримання деяких правил, що гарантують безпеку. Наприклад, прилад не можна накривати або закривати в нагрітому стані, до приладу не можна торкатися вологими руками, відстань від горючих предметів до лампи денного світла має становити мінімум 1,0 м. Більш докладна інструкція йде в комплекті з приладом.

Особливості лампи:
- лампа денного світла;
- робить більш інтенсивним освітлення в зимовий час;
- імітує сонячне світло;
- яскраве і рівномірне випромінювання;
- зручне управління за допомогою однієї кнопки;
- енергозберігаюча лампа;
- відсутність мерехтіння і ультрафіолетового випромінювання.

Лампа денного світла Beurer TL 60 - гарантує гарний настрій і затишок!

Характеристики:
Сила світла: 10000 лк.
Освітлювана поверхню: 45х31 см.
Колірна температура люмінесцентної трубки: 6 500 к.
Потужність: 45 Вт.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Лампа денного світла Beurer TL 60 купити за вигідною ціною 3 299 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для дома таких торгових марок, як наприклад: Beurer в електронному каталозі Терраспорт
Лампа денного світла Beurer TL 60 Лампа денного світла Beurer TL 60 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лампа денного світла Beurer TL 60"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для дому

Давно мрієте зайнятися спортом? Лампа денного світла Beurer TL 60 буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для дому » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для дому здивує Вас своєю якістю. Дошка для прасування Gimi Leo 114x33 см Stones , Дошка для прасування Gimi Leo 114x33 см Stones і Дошка для прасування Gimi Leo 114x33 см Stones від знаменитих світових виробників 2310 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для дому . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для дому . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн