Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою

КОД ТОВАРУ: 104574
  • Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою
  • Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою - Фото №2
  • Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою - Фото №3
  • Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою - Фото №4
Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою
Тип: готова модель Модель: квадрокоптер Передача сигналу: радіоканал Кількість каналів передавача: 2.4 ГГц Кількість каналів приймача: 4 Частота радіосигналу приймача: 2.4 ГГц Час польоту: 8-10 хв Радіус дії апаратури: 100 м Особливості: гіроскоп, Web камера
WL Toys
КУПИТИ
ЦІНА:
4 697 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 627 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Дрони (квадрокоптера)
АРТИКУЛ
WL-V333c
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Оновлена версія найпопулярнішого квадрокоптера 2014 року WL Toys Cyclone V262 з відеокамерою
Новий польотний режим "Headless mode" утримує напрямок польоту незалежно від напрямку квадрокоптера. Новий режим допомагає повернути квадрокоптер в складних ситуаціях і істотно полегшує навчання. Покращені високі стійки шасі полегшують зліт і приземлення квадрокоптера. Вбудована камера записує відео 640x480 зі звуком і фотознімки на карту пам'яті microSD. Управляється камера пультом управління квадрокоптера: окремі кнопки для запису відео і для фотозйомки.
Гігантський квадрокоптер дивує не тільки розміром, а й приголомшливою стійкістю і швидкістю
Відмінна 6-осьова система електронної стабілізації з акселерометром пручається навіть сильного вітру. Гвинти повністю захищені від зіткнень спеціальною рамою з EPO матеріалу. Помітний розмір 55х55 см дозволяє літати на вулиці і не втрачати модель з виду на відстанях до 100м і більше.
Квадрокоптер WL Toys V333c забезпечений чотирма швидкостями польоту: стійкої (20%) - для навчання і польотів в приміщенні, високими (40% і 60%) і максимальної (100%). Окремою кнопкою включається режим, в якому квадрокоптер виконує 3D фліп (перевороти, сальто).
Крім основних функцій, необхідних для управління польотом, квадрокоптер має додатковою функціональністю: управління підсвічуванням з пульта управління для польоту в темну пору доби та управління фото / відеокамерою.
Управління стало ще простіше ніж будь-коли: керувати ним зможе навчитися навіть дитина без досвіду керування радіокерованими моделями. Літати на такій моделі - простіше ніж на 3-канальної кімнатної "мікрошов" завдяки 6 електронним датчикам: 3 гіроскопа і 3 акселерометра.
Радіус управління до 100 метрів і більше. Великий рідкокристалічний дисплей відображає поточні настройки триммеров, швидкісний режим, рівень заряду батарей і доп. функції
Акумулятори в квадрокоптера WL Toys Cyclone - знімні, що дає можливість придбати додаткові і продовжити час польоту далеко від зарядного пристрою. У комплекті поставляється сучасний LiPo акумулятор високої ємності - 850mAh 2S 7.4V, який забезпечує безперервний політ до 8-10 хвилин.
Квадрокоптер - літальний апарат, мультикоптер, з чотирма роторами діагонально що обертаються в протилежних напрямках. Відмінні риси всіх квадрокоптера - висока стабільність в польоті і вантажопідйомність в порівнянні з радіокерованими вертольотами. Так само Мультикоптер міцніше вертольотів через спрощеної конструкції.
Управління - звичне чотирьохканальна, аналогічно чотирьохканальна вертольотам: обороти двигунів (висота), політ вперед-назад (тангажу), політ боком вліво-вправо (крен), повороти вліво-вправо (руддер).

особливості:
Режим утримання напрямки "Headless"
Висока опірність вітру
Встановлена відеокамера 640x480
Великий розмір 55х55 см
6-Осьова система стабілізації
4 Режиму символу вікових обмежень
Яскраве підсвічування для нічних польотів
управління підсвічуванням
Управління підключеним пристроєм (в т.ч. камерою)
акробатичний режим
Захисна EPO рама
Перешкодостійка частота управління 2.4GHz
Наявність запчастин і сервісного обслуговування

Характеристики:
Тип: готова модель
Модель: квадрокоптер
Передача сигналу: радіоканал
Кількість каналів передавача: 2.4 ГГц
Кількість каналів приймача: 4
Частота радіосигналу приймача: 2.4 ГГц
Час польоту: 8-10 хв
Радіус дії апаратури: 100 м
Особливості: гіроскоп, Web камера


Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою купити по які завищеною вартістю 4 697 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Подарки на Новый Год таких брендів, як наприклад: WL Toys в каталозі Терра Спорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на Новий рік

Давно планували зайнятися фігурою? Квадрокоптер WL Toys V333 Cyclone 2 з камерою буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на Новий рік » знайдеться все, що Вам знадобиться. Подарунки на Новий рік здивує Вас своєю якістю. Турнік настінний Містер сірий , Турнік настінний Містер сірий і Турнік настінний Містер сірий від знаменитих світових виробників 3995 Ви зможете побачити в нашій категорії Подарунки на Новий рік . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Подарунки на Новий рік . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн