Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим

КОД ТОВАРУ: 100944
  • Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим
  • Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим - Фото №2
Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим
Матеріал: поліестер 100%. Щільність: 410 г / м. Колір: сірий / зелений.
Tramp
  • Куртка женская Tramp Бия красная с бежевым
  • Куртка женская Tramp Бия серая с зеленым
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 238 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 165 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
XS, S, M, L, XL
Тип
Куртка
АРТИКУЛ
TRWF-001-G
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Куртка жіноча Tramp Бия сірий / зелений - тепла і функціональна модель, яка підійде для занять спортом, а також для повсякденного носіння в місті або на природі. Два шару флісу, зробленого за спеціальними технологіями, відмінно зберігають тепло всередині і виводять вологу назовні. Завдяки цьому ваше тіло буде комфортно себе почувати як в спокійному стані, так і при активних фізичних навантаженнях. Верхній шар зроблений за технологією Polar Fleece. Тонкі волокна поліестеру стійкі до зносу, має ворсисту структуру. Внутрішній шар зроблений за технологією Soft Fleece - м'який, відмінно береже тепло тіла. Обидва шару дозволяють тілу дихати. Куртка не вбирає вологу, сохне швидко, не кашлатітся і не втрачає насиченого кольору. Вона не сяде і не розтягнеться після прання. Довга блискавка на всю довжину дозволяє зручно одягати і знімати куртку. Завищена горловина береже шию від вітру. Дві кишені з боків застібаються на блискавку.

особливості:
- двошаровий стуктура;
- теплоізоляційні якості.

Куртка жіноча Tramp Бия сірий / зелений - ваш комфорт і тепло!

Характеристики:
Матеріал:
поліестер;
Щільність: 410 г / м;
Колір: сірий / зелений.

Виробник: Tramp (США).
Компанія Tramp - один з лідерів на ринку зимових спортивних товарів. Бренд випускає одяг, взуття, рюкзаки, намети і т.п. Все, що може знадобитися любителям активного зимового відпочинку, або занять спортом, ця фірма робить з найякісніших матеріалів за останніми технологіями. Поєднання міцності і легкості, а також ефективності теплоізоляційних властивостей, за лічені роки вивело продукцію Tramp в лідери на світовому ринку.


Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим купити по які завищеною вартістю 1 238 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женские куртки, ветровки, пальто таких брендів, як наприклад: Tramp в каталозі Терра Спорт
Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим"

Переваги: Качественная, удобная и теплая
Недоліки: нет
Коментар: Куртка понравилась, теплая, приятная к телу, действительно хорошо сохраняет тепло, о влаге не скажу, под дождь не попадала. Качество материала хорошее, стирала несколько раз, цвет не поменяла, не деформировалась, отношу однозначно не один сезон. Единственный минус для меня, что при том, что производитель указывает, что она не кошлатится, этот факт все-таки имеет место по бокам, где рукава соприкасаются с туловищем, но по правде сказать это не очень заметно.
20 Февраля 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Вера
Куртка понравилась, теплая, приятная к телу, действительно хорошо сохраняет тепло, о влаге не скажу, под дождь не попадала. Качество материала хорошее, стирала несколько раз, цвет не поменяла, не деформировалась, отношу однозначно не один сезон. Единственный минус для меня, что при том, что производитель указывает, что она не кошлатится, этот факт все-таки имеет место по бокам, где рукава соприкасаются с туловищем, но по правде сказать это не очень заметно.
20 Февраля 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі куртки, вітровки, пальто

Давно планували зайнятися фігурою? Куртка жіноча Tramp Бия сіра з зеленим буде Вашим першим кроком. В « Жіночі куртки, вітровки, пальто » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночі куртки, вітровки, пальто здивує Вас своєю якістю. Куртка мембранна Mac in a Sac Origin adult Lime punch , Куртка мембранна Mac in a Sac Origin adult Lime punch і Куртка мембранна Mac in a Sac Origin adult Lime punch від знаменитих світових виробників 2148 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночі куртки, вітровки, пальто . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночі куртки, вітровки, пальто . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн