Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm

КОД ТОВАРУ: 115148
  • Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm
  • Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm - Фото №2
Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm
Тип куртки: жіноча. Призначення: дайвінг. Матеріал: неопрен. Застібка: фронтальна блискавка. Розмір: 2, 3, 7. Товщина тканини: 5 мм. Колір чорний.
Mares
КУПИТИ
ЦІНА:
3 818 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 510 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
2, 3, 7
Тип
Куртка
Вид
Мокрий
Матеріал
Неопрен
Стать
Жіночий
АРТИКУЛ
412123
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Куртка жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm призначена для підводного полювання і фрідайвінгу. Являє собою еластичний короткий костюм, що володіє чудовою теплоізоляцією. Фіксується за допомогою фронтальної блискавки, захищеної від попадання води м'якою неопренової накладкою. Може використовуватися, як автономно, так і в якості додаткового (зовнішнього) шару поверх моногідрокостюмов інших моделей.
Куртка жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm пошита з допомогою сучасної технології Trilastic, яка передбачає диференційований підхід до товщини матеріалу на різних ділянках костюма. Пошита з неопрена (спіненої гуми), що характеризується гарну зносостійкість і розтяжністю. Всі деталі оброблені найретельнішим чином. Розмір: 2, 3, 7. Товщина тканини: 5 мм.

Особливості куртки:
- жіноча модель;
- пошита у вигляді короткого костюма;
- відмінна теплоізоляція;
- фронтальна блискавка з неопренової накладкою;
- технологія Trilastic;
- пошита з еластичного неопрена (спіненої гуми);
- колір чорний.

Характеристики:
Тип куртки: жіноча.
Призначення: дайвінг.
Матеріал: неопрен.
Застібка: фронтальна блискавка.
Розмір: 2, 3, 7.
Товщина тканини: 5 мм.
Колір: чорний.

Виробник: Mares (Італія).

Mares виробляє дуже широкий асортимент товарів, призначених для дайвінгу та фрідайвінга: гідрокостюми, ласти, черевики для рафтингу, рушниці, арбалети, маски, тонкі гідро-боти, рукавички, ліхтарики, трубки і т.д. Все що випускаються типи спорядження відповідають прийнятим нормам і визнані одними з найякісніших на сучасному ринку в своєму сегменті.




Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm купити за вигідною ціною 3 818 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Гидрокостюмы таких торгових марок, як наприклад: Mares в онлайн каталозі Терра Спорт
Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Гідрокостюми

Давно мрієте зайнятися спортом? Куртка для дайвінгу жіноча Mares Trilastic DLX Short 5 mm буде Вашим першим кроком. В « Гідрокостюми » є все, що необхідно спортсмену. Гідрокостюми здивує Вас своєю якістю. Гидрокостюм мужской Shortly Manta, р.4 , Гидрокостюм мужской Shortly Manta, р.4 і Гидрокостюм мужской Shortly Manta, р.4 від знаменитих світових виробників 6813 Ви знайдете в нашому розділі Гідрокостюми . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Гідрокостюми . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн