Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см)

КОД ТОВАРУ: 26748
  • Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см)
Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см)
Особливості плотика: для самий маленьких, від 1 року, якісний і міцний матеріал, яскравий дитячий дизайн, компактний розмір в складеному вигляді, можна брати в поїздки, діти набагато комфортніше почуваються на воді.
BestWay
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
75 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
32027
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см) - це відмінний подарунок для дитини перед поїздкою на море. Хоча з такою човном можна гратися і на річці і в інших водоймах. Надувний човен додасть радості дитині, що грає на воді. Також вона буде корисна для тих, хто ще не вміє плавати. Вона виконана з якісного і надійного матеріалу, і Ви будете спокійні за Вашу дитину.
Човен надійно утримає Вашої дитини на плаву і він зможе плавати без ризику для здоров'я. Вам просто потрібно посадити дитину в човен, вона має отвір для ніжок, так що він зможе сам гребти.

Особливості плотика:
- для самий маленьких, від 1 року;
- якісний і міцний матеріал;
- яскравий дитячий дизайн;
- компактний розмір в складеному вигляді, можна брати в поїздки;
- діти набагато комфортніше почуваються на воді.

Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см) - веселе купання на воді для Вашої дитини!

Характеристики:
Розмір (діаметр):
69 см.
Колір: жовтий.

Виробник: Bestway (КНР).
BestWay - торгова марка, яка об'єднує широкий асортимент надувний продукції: басейни і аксесуари до них, ліжка і матраци для туризму та використання в домашніх умовах, човни, безліч товарів для відпочинку та ігор на воді, а також надувні круги, іграшки, басейни. Продукцію BestWay відрізняють оригінальний і яскравий дизайн, прекрасно відповідний атмосфері сонячних літніх днів, а також красива і надійна упаковка, що наочно демонструє зовнішній вигляд і властивості товару.
Вся продукція BestWay проходить суворий контроль, починаючи від перевірки матеріалів і закінчуючи тестірованіемна безпеку готової продукції. Товари BestWay мають міжнародний сертифікат ISO 9001.


Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см) купити за вигідною ціною 75 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Надувные круги и игрушки таких торгових марок, як наприклад: BestWay в онлайн каталозі Терра Спорт
Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Надувні круги та іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Коло з сидінням Bestway 32027 (69 см) буде Вашим першим кроком. В « Надувні круги та іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Надувні круги та іграшки здивує Вас своєю якістю. Коло на шию Baby Swimmer Сlassic зелений , Коло на шию Baby Swimmer Сlassic зелений і Коло на шию Baby Swimmer Сlassic зелений від знаменитих світових виробників 932 Ви знайдете в нашому розділі Надувні круги та іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Надувні круги та іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн