Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см)

КОД ТОВАРУ: 76638
  • Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см)
Коло надувний
Особливості кола: для плавання, дитячий, для навчання плаванню, барвистий. Розмір: 94х90 см. Рекомендований вік дитини: 3-6 років. Максимальне навантаження: до 30 кг.
Intex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
59219
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см) просто незамінний на літній відпочинок. Цей невеликий і яскраве коло у вигляді веселої, доброї рибки обов'язково сподобається вашій дитині і допоможе йому придбати перші навички в плаванні, і створить йому прекрасний літній настрій.
Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см) розрахований на дітей від трьох до шести років. Виконаний він компанією Intex, досить відомим виробником товарів для відпочинку.

Особливості кола:
- для плавання;
- дитячий;
- для навчання плаванню;
- барвистий.

Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см) - створений для веселого літнього відпочинку!

Характеристики:
Розмір: 94х90 см.
Рекомендований вік дитини: 3-6 років.
Максимальне навантаження: до 30 кг.

Виробник: Intex.
Уже понад 40 років Intex виробляє товари для дому та активного відпочинку. В останні роки компанія Intex зайняла міцне місце безумовного світового лідера в розробці і виробництві інноваційної, високотехнологічної та якісної продукції товарів з ПВХ.
В основі діяльності групи компаній Intex лежать два основних принципи: висока якість і низька вартість продукції. Слідуючи цим принципам, компанія Intex досягає своєї головної мети: дарувати кожній родині радість.
Будь-який виріб Intex проходить всебічне тестування на сучасній апаратурі. Всі, без винятку, вироби Intex гарантовано надійні, довговічні та екологічно чисті. Вони повністю відповідають європейським стандартам безпеки і якості (сертифікат ISO 9000).


Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см) купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Надувные круги и игрушки таких торгових марок, як наприклад: Intex в онлайн каталозі Терра Спорт
Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Коло надувний "Тропічна рибка" Intex 59219 (94х90 см) буде Вашим першим кроком. В « Надувні круги та іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Надувні круги та іграшки здивує Вас своєю якістю. Коло на шию Baby Swimmer Сlassic зелений , Коло на шию Baby Swimmer Сlassic зелений і Коло на шию Baby Swimmer Сlassic зелений від знаменитих світових виробників 932 Ви знайдете в нашому розділі Надувні круги та іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Надувні круги та іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн