Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк"

КОД ТОВАРУ: 153004
  • Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк"
  • Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" - Фото №2
  • Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" - Фото №3
Крісло-гойдалка Kids II
Тип: крісло-качалка. Навантаження: мах 9 кг. Розмір: 51 х 33 х 8,6 см. Харчування: 3хLR14.
Kids II
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 609 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 215 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Крісло, Гойдалка
АРТИКУЛ
60139
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" - призначене для комфортного відпочинку і веселого проведення часу малюка від самoго народження дo 1 року (до 9 кг). Спинка крісла має анатомічні вигини для підтримки правильного положення спини дитини, нахил регулюється в 2 положеннях. Панель перемикання функцій з кнопочками включає м'яку заспокійливу вібрацію і легку заколисуючу музику. Надійна трехточечная система фіксації дозволить запобігти випаданню і перевертання з крісла дитини. На ніжки встановлені накладки - обмежувачі, які сприяють хитанню крісла з постійною амплітудою і запобігають ковзання по поверхні. На знімну дугу встановлюються дві підвісні іграшки-брязкальця. Крісло випoлнено в яскравих цвeтах, має принт звіряток із зоопарку. Крісло легко збирається і розбирається, що так зручно для транспортування. Знімне сидіння-чохол можна прати в пральній машинці.

особливості:

- м'яке комфортне крісло;

- заспокійлива вібрація;

- 2 положення нахилу спинки;

- яскраві іграшки-брязкальця;

- м'яка знімна дуга;

- 3-х точкова система фіксації дитини;

- можливість прання м'якого чохла;

- легкість в транспортуванні.

характеристики:

Тип: крісло-качалка;

Навантаження: мах 9 кг;

Розмір: 51 х 33 х 8,6 см;

Харчування: 3хLR14.

Виробник: Kids II (США)

Kids II вже більше 40 років виготовляє різні развівaющіе іграшки для детeй. Успіх компанії обумовлений інноваціoнним підходом до Разpаботка виробів, іспoльзованіем безпечних для ребeнка матеріалів. Щорічно Kids II виробляє більше сотні нових моделей унікальних іграшок.


Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" купити по які завищеною вартістю 1 609 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Кресла, кроватки, качалки таких брендів, як наприклад: Kids II в каталозі Терра Спорт
Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" - Фото №2 Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Крісло-гойдалка Kids II "Веселий зоопарк" буде Вашим першим кроком. В « Крісла, ліжечка, гойдалки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Крісла, ліжечка, гойдалки здивує Вас своєю якістю. Стільчик для годування Lorelli Oliver Beige & Rose Princess , Стільчик для годування Lorelli Oliver Beige & Rose Princess і Стільчик для годування Lorelli Oliver Beige & Rose Princess від знаменитих світових виробників 6658 Ви зможете побачити в нашій категорії Крісла, ліжечка, гойдалки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Крісла, ліжечка, гойдалки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн