Крісло розкладне Pinguin Director Chair

КОД ТОВАРУ: 81327
  • Крісло розкладне Pinguin Director Chair
Крісло розкладне Pinguin Director Chair
Основні переваги: міцний каркас; тканину з поліетиленової просоченням; алюмінієві підлокітники з тканинними манжетами; широке і комфортне; можна використовувати в будь-яку погоду; чохол з ручками. Тип: розкладне. Тканина: поліестр з поліетиленової просоченням. Каркас вироби: алюмінієві трубки. Габарити: 48x34x46 / 78 см. Максимальне навантаження: 100 кг. Товщина конструкції: 29 х 15 см.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 457 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 195 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Крісло
Допустиме навантаження
до 100 кг
АРТИКУЛ
PNG 620061
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Крісло розкладне Pinguin Director Chair - неймовірно міцна і легка модель, призначена для туристичних подорожей, любителів риболовлі та полювання. Якщо в будні дні є керівником, тоді це крісло виключно для вас. Навіть в самих складних походах крісло забезпечить повний комфорт і максимум зручності, до якого ви звикли. Влаштуйте почесне місце для шефа або зручне для себе коханого.
Кемпінгові меблі від відомого чеського бренду Pinguin давно завоювала довіру і популярність. Рекомендується на форумах людьми, які вже випробували її в різних умовах. Крісло розкладне виготовлено з міцного алюмінієвого каркаса і тканини з поліетиленової просоченням. Його спокійно можна використовувати при будь-якій погоді і не боятися за псування вироби. Додатково має хороші підлокітники з алюмінію з тканинними манжетами і спинку. У комплект входить чохол з ручками, в який складається крісло для транспортування. Рекомендоване навантаження до 100 кг.

Особливості розкладного крісла:
- міцний каркас;
- тканина з поліетиленової просоченням;
- алюмінієві підлокітники з тканинними манжетами;
- широке і комфортне;
- можна використовувати в будь-яку погоду;
- чохол з ручками;
- демократична ціна.

Крісло розкладне Pinguin Director Chair - комфортний відпочинок для справжнього керівника!

характеристики:
  Тип: розкладне.
  Тканина: поліестр з поліетиленової просоченням.
  Каркас вироби: алюмінієві трубки.
  Габарити: 48x34x46 / 78 см.
  Максимальне навантаження: 100 кг.
  Товщина конструкції: 29 х 15 см.

Виробник: Pinguin (Чехія).
Відомий виробник спорядження для альпінізму та туризму, займає одні з лідерських позицій на ринку. Історія виникнення марки почалася ще з 1989 року. Висока якість і конкурентна ціна роблять компанію досить популярною серед любителів активного способу життя. При виробництві окрема увага приділяється розширенню функціональних можливостей і відмінним матеріалами, які перевіряються в лабораторних умовах і на практиці. Продукція пройшла випробування в багатьох високогірних експедиціях.


Крісло розкладне Pinguin Director Chair купити за вигідною ціною 1 457 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Туристические стулья и кресла таких торгових марок, як наприклад: Pinguin в онлайн магазині Терра Спорт
Крісло розкладне Pinguin Director Chair

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крісло розкладне Pinguin Director Chair"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні стільці і крісла

Давно мрієте зайнятися спортом? Крісло розкладне Pinguin Director Chair буде Вашим першим кроком. В « Туристичні стільці і крісла » є все, що необхідно спортсмену. Туристичні стільці і крісла здивує Вас своєю якістю. Крісло туристичне Naturehike (NH20JJ022 khaki) , Крісло туристичне Naturehike (NH20JJ022 khaki) і Крісло туристичне Naturehike (NH20JJ022 khaki) від знаменитих світових виробників 948 Ви знайдете в нашому розділі Туристичні стільці і крісла . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Туристичні стільці і крісла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн