Крісло розкладне Pinguin Chair зелене

КОД ТОВАРУ: 81326
  • Крісло розкладне Pinguin Chair зелене
Крісло розкладне Pinguin Chair зелене
Основні переваги: міцний каркас; зносостійка тканина; можна використовувати в будь-яку погоду; має підсклянник і кишеню. Тип: розкладне. Тканина: поліестр з поліетиленової просоченням. Каркас вироби: сталеві трубки 16 мм. Габарити: 53x46x51 / 90 см. Максимальне навантаження: 100 кг. Висота: 90 см. Колір: зелений.
Pinguin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
775 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 103 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Крісло
Допустиме навантаження
до 100 кг
АРТИКУЛ
PNG 619041
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Крісло розкладне Pinguin C hair - відмінно підійде для кемпінгу і відпочинку на природі. Завдяки продуманій конструкції, наявність спинки і підлокітників передбачає повністю комфортне розслаблення. Модель крісла досить широка, в якому буде зручно розташуватися як дорослому, так і дитині. Довгий час проведення на рибалці буде компенсовано приємними враженнями і зовсім маленький втомою. Щоб зручність було максимальним, на підлокітнику є відділення для склянки і кишеню для невеликих речей.
Крісло складне виготовлено з міцного матеріалу - основа зі сталі, що збільшує термін експлуатації виробу. Тканина виконана з поліестру зі спеціальним просоченням, міцна, зносостійка, а головне таке крісло можна використовувати при будь-яких погодних умовах. Рекомендована максимальне навантаження до 100 кг.

Особливості розкладного крісла:
- міцний каркас;
- зносостійка тканина;
- можна використовувати в будь-яку погоду;
- має підсклянник і кишеню;
- приваблива ціна.

Крісло розкладне Pinguin C hair зелене - гарантія максимально комфортного відпочинку!

характеристики:
  Тип: розкладне.
Тканина: поліестр з поліетиленової просоченням.
  Каркас вироби: сталеві трубки 16 мм.
  Габарити: 53x46x51 / 90 см.
  Максимальне навантаження: 100 кг.
  Висота: 90 см.
  Колір: зелений.

Виробник: Pinguin (Чехія).
Відомий виробник спорядження для туризму та альпінізму, є одним з лідерів на ринку. Історія виникнення марки почалася ще з 1989 року. Висока якість і конкурентна ціна роблять компанію досить популярною серед любителів активного способу життя. При виробництві окрема увага приділяється розширенню функціональних можливостей і відмінним матеріалами, які перевіряються в лабораторних умовах і на практиці. Продукція пройшла випробування в багатьох високогірних експедиціях.


Крісло розкладне Pinguin Chair зелене купити за вигідною ціною 775 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Туристические стулья и кресла таких торгових марок, як наприклад: Pinguin в електронному каталозі Терраспорт
Крісло розкладне Pinguin Chair зелене

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крісло розкладне Pinguin Chair зелене"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні стільці і крісла

Давно мрієте зайнятися спортом? Крісло розкладне Pinguin Chair зелене буде Вашим першим кроком. В « Туристичні стільці і крісла » є все, що необхідно спортсмену. Туристичні стільці і крісла здивує Вас своєю якістю. Крісло складне Time Eco "Директор", синій (4820195550946) , Крісло складне Time Eco "Директор", синій (4820195550946) і Крісло складне Time Eco "Директор", синій (4820195550946) від знаменитих світових виробників 948 Ви знайдете в нашому розділі Туристичні стільці і крісла . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Туристичні стільці і крісла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн