Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856

КОД ТОВАРУ: 26782
  • Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856
Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856
Підходить для дітей у віці від 10 років. Цей матрац ідеальний варіант для тих, хто любить подорожувати і проводити час на водоймі. Зручна конструкція надувного крісла, нагадає Вам домашній діван.Пріподнятая спинка створює додаткову зручність і дозволить Вам повністю розслабитися. Завищені краю з боків, не дозволять скотитися в воду.Встроенний підсклянник дозволить брати з собою напої, щоб видалити спрагу під час довгих подорожей по воді. Приємна забарвлення і прозорий матеріал матраца, створює враження, що Ви перебуваєте на курорті! Надувне крісло Intex 58856 для плавання і відпочинку на воді, буде незамінним аксесуаром протягом усього літнього періоду.
BestWay
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 172 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 156 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип 
Крісла
Комплектація 
Без насоса
Висота 
Більше 40 см
Ширина 
До 80 см
Довжина 
До 185 см
АРТИКУЛ
58856
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Надувне крісло BestWay 58856 для плавання і відпочинку на воді, буде незамінним аксесуаром протягом усього літнього періода.Подходіт для дітей у віці від 10 років. Цей матрац ідеальний варіант для тих, хто любить подорожувати і проводити час на водоймі. Зручна конструкція надувного крісла, нагадає Вам домашній діван.Пріподнятая спинка створює додаткову зручність і дозволить Вам повністю розслабитися. Завищені краю з боків, не дозволять скотитися в воду.Встроенний підсклянник дозволить брати з собою напої, щоб видалити спрагу під час довгих подорожей по воді. Приємна забарвлення і прозорий матеріал матраца, створює враження, що Ви перебуваєте на курорті!

Крісло надувне BestWay 58856 - відпочивайте яскраво!

Надувне крісло з підсклянником.

Характеристики:
Довжина:
188 см.
Ширина: 99 см.
Матеріал: полімер.

Виробник: BestWay (Китай).
BestWay - торгова марка, яка об'єднує широкий асортимент надувний продукції: басейни і аксесуари до них, ліжка і матраци для туризму та використання в домашніх умовах, човни, безліч товарів для відпочинку та ігор на воді, а також надувні круги, іграшки, басейни. Продукцію BestWay відрізняють оригінальний і яскравий дизайн, прекрасно відповідний атмосфері сонячних літніх днів, а також красива і надійна упаковка, що наочно демонструє зовнішній вигляд і властивості товару.
Вся продукція BestWay проходить суворий контроль, починаючи від перевірки матеріалів і закінчуючи тестірованіемна безпеку готової продукції. Товари BestWay мають міжнародний сертифікат ISO 9001.


Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856 підібрати і купити за реальною ціною 1 172 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Надувные кресла таких торгових марок, як наприклад: BestWay в електронному магазині Terra Sport
Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хочете зайнятися фігурою? Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856 допоможе почати легко. В « Надувні крісла » є все, що Вам знадобиться. Надувні крісла обрадує Вас своєю надійністю. Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856 , Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856 і Крісло надувне з підсклянником BestWay 58856 від кращих світових постачальників 868 Ви зможете знайти в нашій лінійці Надувні крісла . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Надувні крісла . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн