Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360

КОД ТОВАРУ: 143942
  • Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360
  • Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 - Фото №2
  • Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 - Фото №3
  • Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 - Фото №4
Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360
Тип: кріплення для екшн-камери. Колір чорний. Вага: 250 грам. Особливості: для фіксування екшн-камери; регульовані ремені для кріплення; надійність і стабільність.
Airon
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
399 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
6947791550012
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кріплення на груди Airon AC360 - призначене для екшн-камер різних брендів: GoPro, ProCam, XiaomiYI, SJCam. Камера надійно закріплюється на грудях за допомогою регульованих ременів. Ви маєте можливість вести зйомку під час їзди на велосипеді здійснюючи будь-якої трюк, при цьому руки будуть вільні.

особливості:
- для фіксування екшн-камери;
- регульовані ремені для кріплення;
- надійність і стабільність.

Характеристики:
Тип: кріплення для екшн-камери;
Колір: чорний;
Вага: 250 грам.

Виробник: Airon (Китай).
Компанія Airon на ринку України з 2010 року і зайняла свою нішу в галузі виробництва портативної електроніки. Продукція недорога, має стильний зовнішній вигляд, що змінюється в ногу з часом. Електронні книги, екшн-камери та інше вражає своїми технічними показниками, безпекою та комфортністю.


Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 підібрати і купити за реальною ціною 399 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Экшн-камеры и видеорегистраторы таких торгових марок, як наприклад: Airon в електронному магазині Terra Sport
Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 - Фото №2 Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 - Фото №3 Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Екшн-камери і відеореєстратори

Давно хочете зайнятися фігурою? Кріплення для екшн-камери на груди Airon AC360 допоможе почати легко. В « Екшн-камери і відеореєстратори » є все, що Вам знадобиться. Екшн-камери і відеореєстратори обрадує Вас своєю надійністю. Монопод GoPro SP Remote Pole 39 "(large) , Монопод GoPro SP Remote Pole 39 "(large) і Монопод GoPro SP Remote Pole 39 "(large) від кращих світових постачальників 1773 Ви зможете знайти в нашій лінійці Екшн-камери і відеореєстратори . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Екшн-камери і відеореєстратори . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн