Креатин AB PRO Creatine Strong Ccocktail (ABPR10047), 300г

КОД ТОВАРУ: 365719
  • Креатин AB PRO Creatine Strong Ccocktail (ABPR10047), 300г
Креатин AB PRO Creatine Strong Ccocktail (ABPR10047), 300г
Креатин - потужний стимулятор росту м'язової маси, підвищення сили і витривалості. Багаторічний досвід використання креатину в спорті, бодібілдингу, пауерліфтингу довів високу ефективність добавки. Однак, для отримання максимального результату від прийому креатину, потрібно дотримуватися правил його прийому: креатину необхідний «транспорт» для швидкої доставки його в м'язи. Найкраще з цим завданням в тілі людини справляється інсулін. Для його викиду в кров і швидкої доставки креатину м'язам, кожна порція CREATINE STRONG COCKTAIL містить швидкі вуглеводи. При такій транспортній системі ефективність від прийому максимальна. Для підтримки імунітету до складу коктейлю входить вітамін С. Склад: креатину моногідрат, глюкоза, лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, аскорбінова кислота (вітамін С), натуральний барвник, діоксид кремнію. Харчова цінність порції 11г (дві чайні ложки): Білки-0,0 г, Жири-0,0 г, Вуглеводи-4,9 Зміст озотосодержащіх з'єднань: 50%. Вітаміни: С - 200 мг в 1 порції. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 186,2 ккал (779,06 кДж) Вживати як додаткове джерело креатину, вітамінів. У період фізичних навантажень, спрямованих на підвищення сили, витримки, росту м'язів. Спосіб вживання: збити одну порцію (2 чайні ложки) з 250 мл води, солодкого фруктового напою або іншого прохолодного негазованих напою. Вживати окремо від прийомів їжі або безпосередньо перед тренуванням. Перед вживанням рекомендується консультація лікаря-дієтолога.
AB PRO
КУПИТИ
ЦІНА:
453 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 60 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Креатин
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
ABPR10047
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Креатин - потужний стимулятор росту м'язової маси, підвищення сили і витривалості. Багаторічний досвід використання креатину в спорті, бодібілдингу, пауерліфтингу довів високу ефективність добавки. Однак, для отримання максимального результату від прийому креатину, потрібно дотримуватися правил його прийому: креатину необхідний «транспорт» для швидкої доставки його в м'язи. Найкраще з цим завданням в тілі людини справляється інсулін. Для його викиду в кров і швидкої доставки креатину м'язам, кожна порція CREATINE STRONG COCKTAIL містить швидкі вуглеводи. При такій транспортній системі ефективність від прийому максимальна. Для підтримки імунітету до складу коктейлю входить вітамін С.

Характеристики:

  • Тип: Креатин моногідрат
  • Склад: креатину моногідрат, глюкоза, лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, аскорбінова кислота (вітамін С), натуральний барвник, діоксид кремнію.
  • Харчова цінність порції 11г (дві чайні ложки): Білки-0,0 г, Жири-0,0 г, Вуглеводи-4,9 м
  • Зміст озотосодержащіх з'єднань: 50%. Вітаміни: С - 200 мг в 1 порції.
  • Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 186,2 ккал (779,06 кДж)
  • Вживати як додаткове джерело креатину, вітамінів.
  • У період фізичних навантажень, спрямованих на підвищення сили, витримки, росту м'язів.

Спосіб вживання: збити одну порцію (2 чайні ложки) з 250 мл води, солодкого фруктового напою або іншого прохолодного негазованих напою. Вживати окремо від прийомів їжі або безпосередньо перед тренуванням. Перед вживанням рекомендується консультація лікаря-дієтолога.

Виробник: AB PRO

Креатин AB PRO Creatine Strong Ccocktail (ABPR10047), 300г підібрати і замовити по які завищеною вартістю 453 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Креатин таких торгових марок, як наприклад: AB PRO в онлайн каталозі Терра Спорт
Креатин AB PRO Creatine Strong Ccocktail (ABPR10047), 300г

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Креатин AB PRO Creatine Strong Ccocktail (ABPR10047), 300г"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Креатин

Давно планували зайнятися фігурою? Креатин AB PRO Creatine Strong Ccocktail (ABPR10047), 300г допоможе на шляху до мети. В « Креатин » є все, що необхідно спортсмену. Креатин обрадує Вас високою якістю. Креатин Pure Gold Creatine Monohydrate Thunder, 500 г, Mango (2022-10-2727) , Креатин Pure Gold Creatine Monohydrate Thunder, 500 г, Mango (2022-10-2727) і Креатин Pure Gold Creatine Monohydrate Thunder, 500 г, Mango (2022-10-2727) від топових світових брендів 494 Ви зможете побачити в нашій лінійці Креатин . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Креатин . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн