Килимок туристичний Ferrino Swell Sleep (924402)

КОД ТОВАРУ: 269850
  • Килимок туристичний Ferrino Swell Sleep (924402)
Килимок туристичний Ferrino Swell Sleep (924402)
Килимок Ferrino Swell Sleep розділений на двадцять три окремих поперечних секцій, що сприяє підтримці стабільної форми в надутому вигляді і комфорту під час сну. Поділ на велику кількість окремих секцій особливо важливо при додатку великих точкових навантажень. Дана модель має велику ширину, довжину і товщину і більше призначена для кемпінгу. Разом з тим надувний килимок займає мінімум місця в порівнянні з іншими видами туристичних килимків, а також забезпечує значний рівень комфорту і більш високий показник термоізоляції на одиницю ваги, завдяки чому дана модель підійде і для походів, особливо в холодну пору року. Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 ° С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні. Технічні характеристики: Тип: надувний Матеріал: Polyester PVC - стійкий до зносу і стирання, особливо міцний і водостійкий матеріал. Кількість місць: 1 Колір: Green (зелений) Призначення: туризм, кемпінг, рибалка, відпочинок на природі Особливості конструкції: Двосторонній повітряний клапан для надування або здування килимка Килимок розділений на 23 поперечних камери для підтримки стабільної форми і зручності сну матеріали: Polyester PVC - тканина з ламінованого поліестеру з високою щільністю переплетення. Чи не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання. Ламіноване покриття робить тканину водостійкою. Габарити і вага: Розмір (в надутому стані), мм: 1 930? 700? 95 Розмір (в здутому стані), мм 2200? 750? 10 Розмір в упакованому вигляді, мм: 340? 170? 170 Вага, кг: 1.8 Комплектація: килимок надувний Чохол для транспортування Ремкомплект Виробник: Ferrino (Італія) Термін гарантії: 14 днів
Ferrino
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 482 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 198 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Матеріал
ПВХ
АРТИКУЛ
924402
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок Ferrino Swell Sleep розділений на двадцять три окремих поперечних секцій, що сприяє підтримці стабільної форми в надутому вигляді і комфорту під час сну. Поділ на велику кількість окремих секцій особливо важливо при додатку великих точкових навантажень. Дана модель має велику ширину, довжину і товщину і більше призначена для кемпінгу. Разом з тим надувний килимок займає мінімум місця в порівнянні з іншими видами туристичних килимків, а також забезпечує значний рівень комфорту і більш високий показник термоізоляції на одиницю ваги, завдяки чому дана модель підійде і для походів, особливо в холодну пору року. Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 ° С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

особливості:

  • Двосторонній повітряний клапан для надування або здування килимка
  • Килимок розділений на 23 поперечних камери для підтримки стабільної форми і зручності сну

Основні характеристики:

  • Тип: надувний
  • Матеріал: Polyester PVC - стійкий до зносу і стирання, особливо міцний і водостійкий матеріал.
  • Кількість місць: 1
  • Колір: Green
  • Матеріал: Polyester PVC - тканина з ламінованого поліестеру з високою щільністю переплетення. Чи не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання.
  • Розмір (в надутому стані), мм: 1930х700х95
  • Розмір (в здутому стані), мм: 2200х750х10
  • Розмір в упакованому вигляді, мм: 340х170х170
  • Вага, кг: 1.8

Виробник: Ferrino (Італія).


Килимок туристичний Ferrino Swell Sleep (924402) купити за вигідною ціною 1 482 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Коврики для отдыха таких виробників, як наприклад: Ferrino в магазині terrasport.ua
Килимок туристичний Ferrino Swell Sleep (924402)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок туристичний Ferrino Swell Sleep (924402)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки для відпочинку

Давно мрієте зайнятися спортом? Килимок туристичний Ferrino Swell Sleep (924402) буде Вашим першим кроком. В « Килимки для відпочинку » є все, що необхідно спортсмену. Килимки для відпочинку здивує Вас своєю якістю. Килимок туристичний самонадувающийся Spokey Savory (832848) - синій , Килимок туристичний самонадувающийся Spokey Savory (832848) - синій і Килимок туристичний самонадувающийся Spokey Savory (832848) - синій від знаменитих світових виробників 1345 Ви знайдете в нашому розділі Килимки для відпочинку . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Килимки для відпочинку . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн