Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254)

КОД ТОВАРУ: 274119
  • Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254)
  • Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254) - Фото №2
  • Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254) - Фото №3
Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254)
Килимок для тренувань LS 3254 3 FOLD EXERCISE MAT використовується під час будь-яких занять фітнесом для захисту рук, ніг, спини і тіла під час виконання ваших улюблених вправ. Крім амортизації від твердого статі, килимок для вправ може також допомогти зменшити травми. Він дуже зручний для занять на розтяжку або, як базовий мат під складаний килимок для занять йогою. Характеристики килимка: - потрійний килимок: цей килимок цілісний з можливістю зменшити його в три рази, забезпечує виконання вправ на належну амортизацію для спини. При розмірах 180 x 60 см дуже комфортно виконувати тренування, стійки і тривалі пози йоги. - легкий і портативний: дві вбудовані нейлонові ручки для перенесення роблять транспортування зручною, а конструкція Tri-Fold компактна і легко поміщається в шафах, багажниках або в складських приміщеннях в тренажерному залі. - зручна оббивка: вміє 4 см завширшки і подвійну прошивку на блискавках для додаткового комфорту і підтримки під час різних тренувальних вправ, таких як йога, розтяжка, пілатес і бойові мистецтва. - без запаху: екологічний ПВХ + ЕПЕ. Матеріал, який не токсичний, придатний для вторинної переробки, розкладаємо і захищений від вологи, буде безпечним для використання жінками, дітьми і дорослими. Розмір: 180х60х4 см Колір: синьо-блакитний
LiveUp
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 484 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 332 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
синій-блакитний
Розмір
180х60х4см
Довжина 
180 см
Ширина 
60 см
Форма випуску 
Без отворів
АРТИКУЛ
LS3254
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Килимок для тренувань LS 3254 3 FOLD EXERCISE MAT використовується під час будь-яких занять фітнесом для захисту рук, ніг, спини і тіла під час виконання ваших улюблених вправ. Крім амортизації від твердого статі, килимок для вправ може також допомогти зменшити травми. Він дуже зручний для занять на розтяжку або, як базовий мат під складаний килимок для занять йогою.

Основні характеристики:

  • потрійний килимок: цей килимок цілісний з можливістю зменшити його в три рази, забезпечує виконання вправ на належну амортизацію для спини. При розмірах 180 x 60 см дуже комфортно виконувати тренування, стійки і тривалі пози йоги.
  • легкий і портативний: дві вбудовані нейлонові ручки для перенесення роблять транспортування зручною, а конструкція Tri-Fold компактна і легко поміщається в шафах, багажниках або в складських приміщеннях в тренажерному залі.
  • зручна оббивка: вміє 4 см завширшки і подвійну прошивку на блискавках для додаткового комфорту і підтримки під час різних тренувальних вправ, таких як йога, розтяжка, пілатес і бойові мистецтва.
  • без запаху: екологічний ПВХ + ЕПЕ. Матеріал, який не токсичний, придатний для вторинної переробки, розкладаємо і захищений від вологи, буде безпечним для використання жінками, дітьми і дорослими.
  • розмір: 180х60х4 см
  • колір: синьо-блакитний

Виробник: LiveUp


Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 484 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Коврики и маты для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: LiveUp в онлайн каталозі Терра Спорт
Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254) Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254) - Фото №2 Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Килимки і мати для фітнесу

Давно планували зайнятися фігурою? Килимок для фітнесу складаний LiveUP 3-Fold Exercide Mat (LS3254) допоможе на шляху до мети. В « Килимки і мати для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Килимки і мати для фітнесу обрадує Вас високою якістю. Килимок для йоги та фітнесу LEXFIT (LKEM-3039-0,8), 182х61х0,8 , Килимок для йоги та фітнесу LEXFIT (LKEM-3039-0,8), 182х61х0,8 і Килимок для йоги та фітнесу LEXFIT (LKEM-3039-0,8), 182х61х0,8 від топових світових брендів 157 Ви зможете побачити в нашій лінійці Килимки і мати для фітнесу . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Килимки і мати для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн