Костюм сауна для схуднення Exercise Suit 0,14 мм чорний

КОД ТОВАРУ: 90467
  • Костюм сауна для схуднення Exercise Suit 0,14 мм чорний
Костюм сауна для схуднення Exercise Suit 0,14 мм чорний
Костюм-сауна для схуднення Exercise Suit - це приголомшливий ефект, заснований на тепловому балансі організму. Ви робите стандартні вправи, але при цьому значно швидше втрачаєте в зайвій вазі! Що зробити, щоб виглядати привабливо і в будь-якій обстановці блищати своєю фігурою? Катування довгостроковими дієтами і зайвими фізичними навантаженнями вже в минулому! Костюм-сауна за короткий термін допоможе вам схуднути і привести своє тіло в належний вигляд! Під час інтенсивних фізичних тренувань відбувається виділення великої кількості тепла. Костюм-сауна ускладнює тепловідвід, створюючи парниковий ефект, в результаті для захисту від перегріву організм змушений виділяти воду у вигляді поту для терморегуляції. Аналогічно відбувається в звичайній сауні, тільки там тепло надходить ззовні, а в нашому випадку - зсередини. Костюм-сауна Exercise Suit, зроблений з унікальною міцної тканини - 100% вінілу, був створений для професійних спортсменів з метою швидкого скидання ваги перед змаганням. Сьогодні цей чудо-костюм доступний усім бажаючим і широко використовується звичайними людьми по всьому світу.
Exercise Suit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
257 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 34 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
L, XL, XXL, 3XL
АРТИКУЛ
FI-801-BL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Костюм-сауна для схуднення Exercise Suit - це приголомшливий ефект, заснований на тепловому балансі організму. Ви робите стандартні вправи, але при цьому значно швидше втрачаєте в зайвій вазі!

Що зробити, щоб виглядати привабливо і в будь-якій обстановці блищати своєю фігурою? Катування довгостроковими дієтами і   зайвими фізичними навантаженнями вже в минулому! Костюм-сауна за короткий термін допоможе вам схуднути і привести своє тіло в належний вигляд!

Під час інтенсивних фізичних тренувань відбувається виділення великої кількості тепла. Костюм-сауна ускладнює тепловідвід, створюючи парниковий ефект, в результаті для захисту від перегріву організм змушений виділяти воду у вигляді поту для терморегуляції. Аналогічно відбувається в звичайній сауні, тільки там тепло надходить ззовні, а в нашому випадку - зсередини.

Костюм-сауна Exercise Suit, зроблений з унікальною міцної тканини - 100% вінілу, був створений для професійних спортсменів з метою швидкого скидання ваги перед змаганням. Сьогодні цей чудо-костюм доступний усім бажаючим і широко використовується звичайними людьми по всьому світу.

Костюм підходить як для жінок, так і для чоловіків. Складається він з 2-х частин: куртки і штанів, що дозволяє надягати його окремо, в залежності від надлишку жирових тканин в верхній і нижній частинах тіла.

Рекомендації по використанню:

·   надягайте костюм на просте бавовняну білизну, яке буде вбирати рясний піт

·   носите костюм не більше однієї години, а при активній фізичному навантаженні - не більше п'ятнадцяти хвилин

·   ефективність костюма буде більш відчутною, якщо ви надягнете його на час тренування, заняття бігом, роботи по дому або прогулянки на велосипеді

Характеристики:

Розмір: L, XL, XXL.

Комплектація:   куртка, штани

матеріал:   вініл, 0,14 мм.

колір:   чорний


Розмірна сітка:

М: стегна до 100см

L: стегна до 105 см.

XL: стегна - 105-112 см.

XXL: стегна 112-120 см.








Костюм сауна для схуднення Exercise Suit 0,14 мм чорний купити за вигідною ціною 257 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Одежда для похудения таких торгових марок, як наприклад: Exercise Suit в онлайн магазині Терра Спорт
Костюм сауна для схуднення Exercise Suit 0,14 мм чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Костюм сауна для схуднення Exercise Suit 0,14 мм чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг для схуднення

Давно мрієте зайнятися спортом? Костюм сауна для схуднення Exercise Suit 0,14 мм чорний буде Вашим першим кроком. В « Одяг для схуднення » є все, що необхідно спортсмену. Одяг для схуднення здивує Вас своєю якістю. Костюм сауна для похудения Exercise Suit 0,17 мм черный - L , Костюм сауна для похудения Exercise Suit 0,17 мм черный - L і Костюм сауна для похудения Exercise Suit 0,17 мм черный - L від знаменитих світових виробників 88 Ви знайдете в нашому розділі Одяг для схуднення . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Одяг для схуднення . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн