Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка"

КОД ТОВАРУ: 154174
  • Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка"
  • Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" - Фото №2
  • Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" - Фото №3
  • Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" - Фото №4
Конструктор Engino Inventor 12 в 1
Тип: конструктор. Пол: для хлопчиків. Вік: від шести років. Матеріал: пластик. Кількість деталей: 125. Вага: 0,461 кг. Упаковка: 31х23х5,5 см. Особливості конструктора: тривимірний; функціональний; для хлопчиків; можливість створення дванадцяти різних машин; складається з багатогранних стрижнів і роз'ємів; телескопічні стрижні; високоякісний пластик; міцні, безпечні матеріали; розвиває просторове, образне мислення, логіку, пам'ять, увагу, моторику, координацію.
Engino
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
595 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 79 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Конструктор
АРТИКУЛ
1234
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" 1234 пропонує дитині зібрати самоскид, кар, екскаватор і так далі. У набір входить інструкція з докладним описом двох машин, решта десять можна знайти на сайті компанії виробника. Ексклюзивний, запатентований дизайн всіх елементів дозволяє одночасно з'єднувати до шести деталей. Даний конструктор допомагає дітям розвивати просторове, образне мислення, логіку, пам'ять, увагу, моторику, координацію.

Особливості конструктора:

- тривимірний;

- функціональний;

- для хлопчиків;

- можливість створення дванадцяти різних машин;

- складається з багатогранних стрижнів і роз'ємів;

- телескопічні стрижні;

- високоякісний пластик;

- міцні, безпечні матеріали;

- розвиває просторове, образне мислення, логіку, пам'ять, увагу, моторику, координацію.

Характеристики:

Тип: конструктор;

Пол: для хлопчиків;

Вік: від шести років;

Матеріал: пластик;

Кількість деталей: 125;

Вага: 0,461 кг;

Упаковка: 31х23х5,5 см.

Виробник: Engino (Кіпр).

Бренд є виробником сучасних, і функціональних конструкторів для хлопчиків і дівчаток. Всі створювані дітьми моделі мають реалістичний зовнішній вигляд. Техніка або архітектурні споруди є тривимірними, деталі виконані в запатентованому дизайні, виготовляються з високотехнологічних, міцних і безпечних матеріалів.


Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" купити по які завищеною вартістю 595 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Пластиковые конструкторы таких брендів, як наприклад: Engino в каталозі Терра Спорт
Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" - Фото №2 Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" - Фото №3 Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пластикові конструктори

Давно планували зайнятися фігурою? Конструктор Engino Inventor 12 в 1 "Будівельна техніка" буде Вашим першим кроком. В « Пластикові конструктори » знайдеться все, що Вам знадобиться. Пластикові конструктори здивує Вас своєю якістю. Конструктор Keenway "Строй і грай" Поліцейська машина K11936 , Конструктор Keenway "Строй і грай" Поліцейська машина K11936 і Конструктор Keenway "Строй і грай" Поліцейська машина K11936 від знаменитих світових виробників 6960 Ви зможете побачити в нашій категорії Пластикові конструктори . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Пластикові конструктори . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн