Ковзани роликові розсувні Teku Skate TK-S6-001 сині

КОД ТОВАРУ: 89120
  • Ковзани роликові розсувні Teku Skate TK-S6-001 сині
Ковзани роликові розсувні Teku Skate TK-S6-001 сині
Світлодіоди на передньому колесі. Рама посиленою міцності. Підшипники ABEC 7. Силіконові колеса. Розсувна конструкція на 4 розміру.
Teku
  • Коньки роликовые раздвижные Teku Skate TK-S6-001 красные
  • Коньки роликовые раздвижные Teku Skate TK-S6-001 синие
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
835 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
33-36, 37-40, 41-44
АРТИКУЛ
TK-S6-001-b
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стильні, яскраві роликові ковзани зі зручним розсувним механізмом відмінно підходять для дітей, підлітків і дорослих. Розсувна конструкція на 4 розміру позбавляє від необхідності купувати нові ролики кожен сезон. Світлодіоди (блимають червоним, синім і зеленим кольорами) на передньому колесі, що спрацьовують від тертя, додають катання додаткового веселощів.

Рама посиленою міцності. Роликові ковзани і меют досить високий черевик з надійною бічною підтримкою, що захищає ногу від вивихів і травм. Виконано и з повітропроникного матеріалу, тому ноги в таких роликів не спаровуються. Для виробництва роликів використані підшипники ABEC 7. Це кращі за якістю підшипники, вони мають тривалий термін служби і високу точність.

Силіконові колеса хороші для катання по асфальту, навіть не ідеально рівному. До роликовим ковзанів не забудьте придбати захист - наколінники, налокітники і шолом, щоб убезпечити своїх дітей і себе від прикрих неприємностей при падінні.

 

Переваги товару:

·          Розсувна конструкція на 4 розміру

·          повітропроникний матеріал

·          система погашення

· Світлодіоди на передньому колесі

·          Підшипники ABEC 7

·          Колеса: силіконові

·          Розмір: 33-36; 37-40; 41-44.

·          Колір синій.         

·          Виробник: Ticoo (Китай)

 

Про виробника: Ticoo Sportward Enterprise Co., Ltd. заснована в 1996 році, знаходиться в місті Foshan провінції Guangdong. Ця компанія виготовляє спортивну захисну екіпіровку, велошоломи, роликові ковзани і іншу подібну продукцію. На підприємстві задіяно понад 200 співробітників, сама територія займає 5000 квадратних метрів. Для виробництва продукції використовується сучасне обладнання та кваліфікований персонал. Продукція експортується на ринки Китаю, Південної Америки, Західної та Східної Європи, Східної Азії та Близького Сходу.


Ковзани роликові розсувні Teku Skate TK-S6-001 сині купити за вигідною ціною 835 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Роликовые коньки таких виробників, як наприклад: Teku в магазині terrasport.ua
Ковзани роликові розсувні Teku Skate TK-S6-001 сині

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани роликові розсувні Teku Skate TK-S6-001 сині"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Роликові ковзани

Давно мрієте зайнятися спортом? Ковзани роликові розсувні Teku Skate TK-S6-001 сині буде Вашим першим кроком. В « Роликові ковзани » є все, що необхідно спортсмену. Роликові ковзани здивує Вас своєю якістю. Ролики раздвижные Profi A 12101-Р розовые - L , Ролики раздвижные Profi A 12101-Р розовые - L і Ролики раздвижные Profi A 12101-Р розовые - L від знаменитих світових виробників 817 Ви знайдете в нашому розділі Роликові ковзани . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Роликові ковзани . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн