Ковзани роликові Head Runner

КОД ТОВАРУ: 57961
  • Ковзани роликові Head Runner
Ковзани роликові Head Runner
Особливості роликів: нова колекція, комфортний черевик, міцність, надійність, оригінальний дизайн, яскрава кольорова гамма. Матеріал рами: алюміній. Діаметр колеса: 9 см. Жорсткість колеса: 84 А. Тип підшипника: ABEC 9. Розміри: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 659 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 221 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Комплектація 
Тільки ролики
Матеріал рами 
Алюміній
Матеріал коліс 
Поліуретан (PU)
Клас підшипників 
ABEC-9
АРТИКУЛ
1217363
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани роликові Head Runner виділяються насамперед своїми яскравими квітами і хорошим сучасним дизайном. Тип черевика в цих роликах м'який, що, тим не менш, забезпечує нозі достатню жорсткість і керованість. Вважається, що м'який черевик більш зручний, ніж жорсткий, він краще для початківців ролерів. У цих черевиках дуже зручна система застібок, що включає пластикову застібку-Баклі, п'ятковий ремінь, шнурівку і застібку на липучці.
Ковзани роликові Head Runner відносяться до нової колекції спортивного спорядження, випущеного відомою компанією Head. Основними їх перевагами є міцна алюмінієва рама, комфортний черевик, і жорсткі підшипники, що гарантують роликам хорошу швидкість. Вони перш за все підійдуть для професійних ролерів.

Особливості роликів:
- Нова колекція;
- комфортний черевик;
- міцність;
- надійність;
- оригінальний дизайн;
- яскрава кольорова гамма.

Ковзани роликові Head Runner - легкість і невимушеність ковзання!

Характеристики:
Матеріал ра
ми: алюміній.
Діаметр колеса: 9 см.
Жорсткість колеса: 84 А.
Тип підшипника: ABEC 9.
Розміри: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43.

Виробник: Head (Австрія).
Заснована в 1950 році американським інженером аеропланів Ховардом Хедом, компанія Head є провідним виробником і продавцем спортивного спорядження по всьому світу. Великий сегмент продукції Head складають роликові ковзани, відомі своєю високою якістю і гарним дизайном.


Ковзани роликові Head Runner вибрати за доступною вартості 1 659 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Роликовые коньки таких брендів, як наприклад: Head в каталозі магазина Terrasport
Ковзани роликові Head Runner

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани роликові Head Runner"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Роликові ковзани

Давно хотіли зайнятися спортом? Ковзани роликові Head Runner - це Ваш перший крок. В « Роликові ковзани » є все, що знадобиться спортсмену. Роликові ковзани здивує Вас своєю оригінальністю. Коньки роликовые раздвижные SportVida 4 в 1 Black/Blue (SV-LG0028), 31-34 , Коньки роликовые раздвижные SportVida 4 в 1 Black/Blue (SV-LG0028), 31-34 і Коньки роликовые раздвижные SportVida 4 в 1 Black/Blue (SV-LG0028), 31-34 від кращих світових виробників 817 Ви можете знайти в нашій категорії Роликові ковзани . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Роликові ковзани . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн