Ковзани роликові Head Flow

КОД ТОВАРУ: 57950
  • Ковзани роликові Head Flow
Ковзани роликові Head Flow
Особливості роликів: комфортний черевик, застібка: п'ятковий ремінь, шнурки, бакля. Рама: алюміній. Жорсткість коліс: 82 А. Діаметр коліс: 8,4 см. Тип підшипника: ABEC 7. Розміри: 42, 43, 44, 45.
Head
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 365 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 449 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
42, 43, 44, 45
Комплектація 
Тільки ролики
Матеріал рами 
Алюміній
Матеріал коліс 
Поліуретан (PU)
Клас підшипників 
ABEC-7
АРТИКУЛ
7748968
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани роликові Head Flow представляють нову колекцію спортивного спорядження, випущеного відомою компанією Head. Ці ролики відрізняються оптимальними характеристиками, необхідними для легкої, зручною і безпечної їзди. Їх алюмінієва рама, досить жорсткі колеса і підшипники класу ABEC 7 являють собою технічно вдале поєднання. Черевики зроблені з якісного шкірозамінника, їх дизайн відрізняє спокійний характер, а колірна гамма відповідає вимогою спортивного спорядження, в ній переважають відтінки сірого кольору з додаванням приємно блакитного. До числа переваг відноситься також металева застібка-бакля, п'ятковий ремінь і шнурівка.
Ковзани роликові Head Flow стануть хорошим подарунком для новачків і тих, хто вже давно знайомий з усіма особливостями катання на роликах.

Особливості роликів:
- комфортний черевик;
- застібка: п'ятковий ремінь, шнурки, бакля;
- спортивний дизайн;
- надійність.

Ковзани роликові Head Flow - для тих, хто цінує швидкість і легкість ковзання!

Характеристики:
Жорсткість коліс: 82 А.
Діаметр коліс: 8,4 см.
Тип підшипника: ABEC 7.
Розміри: 42, 43, 44, 45.

Виробник: Head (Австрія).
Заснована в 1950 році американським інженером аеропланів Ховардом Хедом, компанія Head є провідним виробником і продавцем спортивного спорядження по всьому світу. Великий сегмент продукції Head складають роликові ковзани, відомі своєю високою якістю і гарним дизайном.


Ковзани роликові Head Flow купити за вигідною ціною 3 365 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Роликовые коньки таких виробників, як наприклад: Head в магазині terrasport.ua
Ковзани роликові Head Flow

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани роликові Head Flow"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Роликові ковзани

Давно мрієте зайнятися спортом? Ковзани роликові Head Flow буде Вашим першим кроком. В « Роликові ковзани » є все, що необхідно спортсмену. Роликові ковзани здивує Вас своєю якістю. Ролики раздвижные Profi A 12101-Р розовые - L , Ролики раздвижные Profi A 12101-Р розовые - L і Ролики раздвижные Profi A 12101-Р розовые - L від знаменитих світових виробників 817 Ви знайдете в нашому розділі Роликові ковзани . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Роликові ковзани . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн