Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE

КОД ТОВАРУ: 101206
  • Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE
Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE
Тип: ковзани розсувні. Клас: для дітей і підлітків. Призначення: для активного катання. Тип фіксації: шнурівка. Матеріал черевика: резистентний ПВХ (RTC 04). Внутрішнє оздоблення: нейлон Cambra 26Z Матеріал леза: вуглецева сталь. Матеріал склянки: композит. Розміри: 28-31 / 32-35 / 36-39.
Tempish
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 606 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 214 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Золотий
Розмір
28-31, 32-35, 36-39
Належність
Жіночі, Дитячі
Тип
Для відпочинку
Матеріал
Нейлон
АРТИКУЛ
130001215
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE для дітей і підлітків адаптовані до екстремальних навантажень і призначені для активного катання. Виготовлені за сучасними технологіями, що забезпечує їм чудову носкість. Зовнішній шар черевика зроблений з морозостійкого резистентного ПВХ (RTC 04), що зберігає еластичність до -25 ° С. Підкладка пошита з вологовідштовхувальним нейлону Cambra 26Z, що забезпечує черевикам хорошу вентиляцію. В області щиколотки є анатомічний бандаж з ефектом пам'яті на основі пінопласту Е3. Лезо коника Tempish UNI Carbon вироблено з нержавіючої сталі, що забезпечує спортсмену оптимально швидкий розгін і відмінну маневреність. Ступінь допустимої спортивної завантаження: 2.
Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE не бояться екстремальних навантажень, і можуть використовуватися, як початківцями, так і просунутими ковзанярами. Вони надійно фіксуються за допомогою шнурівки. Зроблені в сучасному спортивному стилі по найкращим технологіям.

Особливості ковзанів:
- льодові;
- для дітей і підлітків;
- адаптовані до екстремальних навантажень;
- легко регулюється розмір;
- м'яка дихаюча устілка;
- сучасна модель;
- висока якість матеріалів;
- фіксуються за допомогою шнурівки;
- леза ковзанів зроблені з вуглецевої сталі;
- маневрені, забезпечують швидкий розгін;
- морозостійкі / вологостійкі;
- лаконічний спортивний стиль.

Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE - висока якість, чудовий дизайн!

Характеристики:
Тип: ковзани розсувні.
Клас: для дітей і підлітків.
Призначення: для активного катання.
Тип фіксації: шнурівка.
Матеріал черевика: резистентний ПВХ (RTC 04).
Внутрішнє оздоблення: нейлон Cambra 26Z
Матеріал леза: вуглецева сталь.
Матеріал склянки: композит.
Розміри: 28-31 / 32-35 / 36-39.

Виробник: Tempish (Чехія).

Tempish - відомий європейський виробник спортивних товарів для дітей і дорослих: самокатів, велосипедів, захисних шоломів, скейтів, спортивної тари, килимків для йоги, роликових ковзанів, хокейних ковзанів. Всі вироблені Tempish товари характеризуються гарною якістю, сучасним дизайном і відносно невисокою вартістю, орієнтованої на широкий споживчий ринок.


Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE купити за вигідною ціною 1 606 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Подарки на Новый Год таких торгових марок, як наприклад: Tempish в електронному каталозі Терраспорт
Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на Новий рік

Давно мрієте зайнятися спортом? Ковзани розсувні Tempish CEE-VEE буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на Новий рік » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на Новий рік здивує Вас своєю якістю. Комплект термобілизни жіночий Rough Radical Acres для спорту, чорно-блакитний , Комплект термобілизни жіночий Rough Radical Acres для спорту, чорно-блакитний і Комплект термобілизни жіночий Rough Radical Acres для спорту, чорно-блакитний від знаменитих світових виробників 3995 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на Новий рік . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Подарунки на Новий рік . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн