Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307

КОД ТОВАРУ: 418065
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №2
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №3
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №4
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №5
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №6
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №7
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №8
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №9
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №10
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №11
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №12
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №13
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №14
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №15
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №16
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №17
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №18
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №19
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №20
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №21
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №22
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №23
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №24
  • Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №25
Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307
Акція! Тільки до кінця лютого: при покупці боксерських рукавичок V`Noks Futuro Tec отримай знижку на боксерський шолом V`Noks Futuro Tec знижку 50% .Боксерскіе рукавички V`Noks Futuro TecПерчаткі V`Noks (Вінокс) Futuro Tec - це демонстрація інноваційних технологій в області боксерської екіпіровки. Виріб виготовлено з натуральної шкіри NAPPA і посилено міцними подвійними швами, які гарантують максимальну довговічність і функціональність моделі, захищаючи руки бійця під час тренувань і спаррінгов.Преімущества: - Ефективну систему вентиляції і влагоотвода з внутрішньої сторони виробу забезпечує система VM AIR SYSTEM, що представляє собою комбінацію перфорованої шкіри і 3D-сітки. - Наповнювачем служить високотехнологічний VP Gel, що забезпечує надійний захист суглобів від травм. - Абсорбуюча підкладкова тканину навіть при тривалій роботі дозволяє рукам залишатися сухими. - Завдяки застосуванню системи Smartfit ергономічна форма рукавичок утримує руку в природному положенні, дозволяючи швидко надягати та знімати їх, надає особливий комфорт. - Спеціальна конструкція манжети з додатковою системою вентиляції і застібкою по діагоналі міцно тримає запястье.Тем, хто прагне до перемоги, варто купити боксерські рукавички V`Noks (Вінокс) Futuro - виріб неперевершеної якості, стилю і надежності.Боксерскій шолом V`Noks Futuro TecКачественний боксерський шолом є невід'ємною частиною екіпіровки боксера. Він гарантовано знижує силу удару приблизно на третину. Купити шолом V`Noks (Вінокс) Futuro Tec - значить забезпечити надійний захист голови не тільки під час тренувальних поєдинків, а також боїв в рамках різних змагань. - Модель виготовлена з дубленої шкіри NAPPA, основними якостями якої є тонкість, м'якість і зносостійкість. - Абсорбуюча тканину підкладки і оснащення шолома з боків системою VM AIR SYSTEM у вигляді перфорації забезпечують чудову вентиляцію і відведення вологи. - Шолом має відмінні ударопоглинаюча властивості завдяки наповнювача з надлегкої захисної піни і інтегрованого гелю VP Gel. - Посилена додатковий захист на лобовій частині і боках представлена гелів прошарками. - Фіксується шолом за допомогою застібки Velcro на потилиці. - Додаткова м'яка подушка (Smartfit) дозволяє з легкістю добитися ідеальної посадки за обсягом голови бійця. - М'яка подушка, для додаткового захисту зверху, допоможе відрегулювати посадку шолома по висоте.Шлем V`Noks Futuro просто одягається, він дуже зручний в експлуатації. Комфортна посадка по голові і надійна фіксація виключають зсув, тертя і мимовільне розщібання вироби.
V`Noks
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 400 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 320 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Тип
Шоломи
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
RDX-2307
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Акція! Тільки до кінця лютого: при покупці боксерських рукавичок V`Noks Futuro Tec отримай знижку на боксерський шолом V`Noks Futuro Tec знижку 50%.

Боксерські рукавички V`Noks Futuro Tec.

Рукавички V`Noks (Вінокс) Futuro Tec - це демонстрація інноваційних технологій в області боксерської екіпіровки. Виріб виготовлено з натуральної шкіри NAPPA і посилено міцними подвійними швами, які гарантують максимальну довговічність і функціональність моделі, захищаючи руки бійця під час тренувань і спарингів.

Тим, хто прагне до перемоги, варто купити боксерські рукавички V`Noks (Вінокс) Futuro - виріб неперевершеної якості, стилю і надежності.Боксерскій шолом V`Noks Futuro Tec. Якісний боксерський шолом є невід'ємною частиною екіпіровки боксера. Він гарантовано знижує силу удару приблизно на третину. Купити шолом V`Noks (Вінокс) Futuro Tec - значить забезпечити надійний захист голови не тільки під час тренувальних поєдинків, а також боїв в рамках різних змагань. Модель виготовлена з дубленої шкіри NAPPA, основними якостями якої є тонкість, м'якість і зносостійкість. Абсорбуюча тканину підкладки і оснащення шолома з боків системою VM AIR SYSTEM у вигляді перфорації забезпечують чудову вентиляцію і відведення вологи. Шолом має відмінні ударопоглинаюча властивості завдяки наповнювача з надлегкої захисної піни і інтегрованого гелю VP Gel. Посилена додатковий захист на лобовій частині і боках представлена гелів прошарками. Фіксується шолом за допомогою застібки Velcro на потилиці. Додаткова м'яка подушка (Smartfit) дозволяє з легкістю добитися ідеальної посадки за обсягом голови бійця. М'яка подушка, для додаткового захисту зверху, допоможе відрегулювати посадку шолома по висоті. Шолом V`Noks Futuro просто одягається, він дуже зручний в експлуатації. Комфортна посадка по голові і надійна фіксація виключають зсув, тертя і мимовільне розщібання вироби.

переваги:

  • Ефективну систему вентиляції і влагоотвода з внутрішньої сторони виробу забезпечує система VM AIR SYSTEM, що представляє собою комбінацію перфорованої шкіри і 3D-сітки.
  • Наповнювачем служить високотехнологічний VP Gel, що забезпечує надійний захист суглобів від травм.
  • Абсорбуюча підкладкова тканину навіть при тривалій роботі дозволяє рукам залишатися сухими.
  • Завдяки застосуванню системи Smartfit ергономічна форма рукавичок утримує руку в природному положенні, дозволяючи швидко надягати та знімати їх, надає особливий комфорт.
  • Спеціальна конструкція манжети з додатковою системою вентиляції і застібкою по діагоналі міцно тримає зап'ясті.

Характеристики:

  • Підкладка а: обсорбірующая тканину;
  • Вентиляція: система вентиляції VM AIR SYSTEM;
  • Наповнення рукавички: 3-х шаровий пінно-гелевий наповнювач (VPGel);
  • Манжет: манжет на липучці;
  • Тип шолома т: реніровочний;
  • Захист особи: з додатковим захистом скул від розтинів;
  • Призначення: Для боксу;
  • Матеріал: Натуральна шкіра Nappa;
  • Комплектація: Боксерські рукавички і шолом.

Виробник: V`Noks (Угорщина)


Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 купити за вигідною ціною 2 400 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Перчатки для бокса таких торгових марок, як наприклад: V`Noks в інтернет-магазині Терраспорт
Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №2 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №3 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №4 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №5 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №6 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №7 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №8 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №9 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №10 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №11 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №12 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №13 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №14 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №15 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №16 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №17 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №18 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №19 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №20 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №21 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №22 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №23 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №24 Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 - Фото №25

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплект для боксу V`Noks Futuro RDX-2307 буде Вашим першим кроком. В « Перчатки для боксу » є все, що необхідно спортсмену. Перчатки для боксу здивує Вас своєю якістю. Рукавички боксерські шкіряні Green Hill Bridg , Рукавички боксерські шкіряні Green Hill Bridg і Рукавички боксерські шкіряні Green Hill Bridg від знаменитих світових виробників 772 Ви знайдете в нашому розділі Перчатки для боксу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Перчатки для боксу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн