Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003

КОД ТОВАРУ: 16296
  • Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003
Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003
Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003 - це прекрасний вибір для спортсменів, мисливців, рибалок та всіх хто любить активний відпочинок. Модель володіє прекрасною еластичністю, абсолютно не обмежує рухів і дозволяє відчувати себе досить комфортно. Для більшого захисту і комфорту білизна оснащено додатковими держателями на талії, колінах, ліктях і стегнах. Особливістю матеріалу є можливість ефективного виведення вологи на поверхню.
Thermoform
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 055 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 141 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Вид
Комплект
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
4-003
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003 - це прекрасний вибір для спортсменів, мисливців, рибалок та всіх хто любить активний відпочинок. Модель володіє прекрасною еластичністю, абсолютно не обмежує рухів і дозволяє відчувати себе досить комфортно. Для більшого захисту і комфорту білизна оснащено додатковими держателями   на талії, колінах, ліктях і стегнах. Особливістю матеріалу є можливість ефективного виведення вологи на поверхню. Таким чином, шкіра завжди залишається сухою і відмінно вентилюється, що робить білизну практичним і зручним для будь-яких тренувань або повсякденної експлуатації. Модель виготовлена з високоякісних матеріалів і призначена для носіння на голе тіло. Її чудовий крій, що облягає подарує відчуття другої шкіри і зробить комплект практично не помітним. Висока якість і практичність подарують Вам відчуття неймовірного комфорту.

Термобілизна Thermoform - формуй свій клімат!

Характеристики:
Рекомендований температурний режим:
від -20 до +5 С.
Матеріали: 100% поліестер.
Крій: облягаючий.
Розміри: S, M, L, XL, XXL.



Виробник: Thermoform (Туреччина).
Про компанію: Thermoform® - великий виробник термобілизни. Зареєстрований бренд компанії Hazal Textil, що має власне виробництво запатентованої термоткані.
Продукція Thermoform® виготовляється в Туреччині. Завдяки впровадженню інноваційних розробок і новітніх технологій, а також оптимальному співвідношенню «ціна / якість» продукція Thermoform® успішно завойовує ринок. У позиціюванні свого одягу на ринку Thermoform® дотримується принципу «комфорт і сухість за розумні гроші».


Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003 купити за вигідною ціною 1 055 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Женские костюмы и комплекты таких торгових марок, як наприклад: Thermoform в електронному каталозі Терраспорт
Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі костюми і комплекти

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплект термобілизни унісекс Thermoform 4-003 буде Вашим першим кроком. В « Жіночі костюми і комплекти » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі костюми і комплекти здивує Вас своєю якістю. Комплект жіночого термобілизни з вовною мериноса Haster Hanna Style Merino Wool (SL90012) - сірий , Комплект жіночого термобілизни з вовною мериноса Haster Hanna Style Merino Wool (SL90012) - сірий і Комплект жіночого термобілизни з вовною мериноса Haster Hanna Style Merino Wool (SL90012) - сірий від знаменитих світових виробників 2156 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі костюми і комплекти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі костюми і комплекти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн