Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord

КОД ТОВАРУ: 76189
  • Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord
  • Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord - Фото №2
Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord
Особливості термобілизни: мікрофлісовое, двошарове, м'яке, приємне для тіла, матеріал відводить зайву вологу, зберігає тепло тіла, швидко сохне, надійна застібка-блискавка, еластичний пояс, еластичні манжети на штанях. Матеріал: NORfleece Micro (100% поліестер). Розмір: XL. Колір чорний.
Norfin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
895 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 119 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір
S, M, L, XL, XXL, 3XL
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
3027004
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord виготовлено з висококласного микрофлиса, дуже приємного на дотик і максимально зберігає тепло. Завдяки здатності відводити зайву вологу, воно надзвичайно комфортно для тіла навіть при підвищеному фізичному навантаженні, з тією умовою, що під нього буде підчепити тонке Термобілизна. А в разі незначної фізичної активності, пов'язаної з виїздом на природу або риболовлею, можна використовувати його без будь-яких додаткових утеплений.
Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord - практичне, зручне і шкарпетки. Завдяки своєму темному, немарка кольором особливою популярністю воно користується серед рибалок і мисливців.

Особливості термобілизни:
- мікрофлісовое;
- двошарове;
- м'яке;
- приємне для тіла;
- матеріал відводить зайву вологу;
- зберігає тепло тіла;
- швидко сохне;
- надійна застібка-блискавка;
- еластичний пояс;
- еластичні манжети на штанях.

Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord - тепле, зручне, шкарпетки!

Характеристики:
Матеріал: NORfleece Micro (100% поліестер).
Розмір: S / M / L / XL / XXL / 3XL.
Колір: чорний.

Виробник: Norfin (Фінляндія).
Компанія Norfin має тривалий досвід у виробництві одягу, використовуваної в більш-менш екстремальних погодних умовах. Найбільшою популярністю, що випускається компанією одяг, користується серед рибалок, і розроблена з урахуванням їх вимог. Для свого виробництва компанія використовує найновіші матеріали і розробки, гарантуючи комфорт і сучасний вид продукції, що випускається одягу.

 


Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord підібрати і замовити по які завищеною вартістю 895 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Термобелье таких торгових марок, як наприклад: Norfin в онлайн каталозі Терра Спорт
Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термобілизна

Давно планували зайнятися фігурою? Комплект термобілизни чоловічий Norfin Nord допоможе на шляху до мети. В « Термобілизна » є все, що необхідно спортсмену. Термобілизна обрадує Вас високою якістю. Термофутболка чоловіча X-Bionic Extra Warm Long Sleeves Roundneck black / pearl gray , Термофутболка чоловіча X-Bionic Extra Warm Long Sleeves Roundneck black / pearl gray і Термофутболка чоловіча X-Bionic Extra Warm Long Sleeves Roundneck black / pearl gray від топових світових брендів 3855 Ви зможете побачити в нашій лінійці Термобілизна . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Термобілизна . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн