Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL

КОД ТОВАРУ: 77995
  • Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL
  • Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL - Фото №2
Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL
Комплект термобілизни Amigo termo - це прекрасний вибір для спортсменів, мисливців, рибалок та всіх хто любить активний відпочинок. Модель володіє прекрасною еластичністю, абсолютно не обмежує рухів і дозволяє відчувати себе досить комфортно. Внутрішній шар виконаний з мікро-поліестеру, що робить білизну особливо приємним для тіла. Особливістю матеріалу є можливість ефективного виведення вологи на поверхню. Розмір: XXL.
Турция
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
279 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 37 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Вид
Комплект
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
AT-XXL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплект термобілизни унісекс Amigo termo - це прекрасний вибір для спортсменів, мисливців, рибалок та всіх хто любить активний відпочинок. Модель володіє прекрасною еластичністю, абсолютно не обмежує рухів і дозволяє відчувати себе досить комфортно. Особливістю матеріалу є можливість ефективного виведення вологи на поверхню. Таким чином, шкіра завжди залишається сухою і відмінно вентилюється, що робить білизну практичним і зручним для будь-яких тренувань або повсякденної експлуатації. Модель виготовлена з високоякісних матеріалів і призначена для носіння на голе тіло. Її чудовий крій, що облягає подарує відчуття другої шкіри і зробить комплект практично не помітним. Висока якість і практичність подарують Вам відчуття неймовірного комфорту.

Amigo termo - формуй свій клімат!

Характеристики:
Матеріал: поликоттон (40% бавовна, 60% поліестер).
  Крій: облягаючий.
Колір: темно-сірий.
Розмір: XXL.

Виробник: Туреччина.


Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL купити за вигідною ціною 279 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Мужские костюмы и комплекты таких торгових марок, як наприклад: Турция в інтернет-магазині Терраспорт
Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі костюми та комплекти

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплект термобілизни чоловічого Amigo termo, розмір XXL буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі костюми та комплекти » є все, що необхідно спортсмену. Чоловічі костюми та комплекти здивує Вас своєю якістю. Костюм спортивний Lotto Mason Vii Suit Rib Bs Pl T5446 FW-18, синій (T5446) , Костюм спортивний Lotto Mason Vii Suit Rib Bs Pl T5446 FW-18, синій (T5446) і Костюм спортивний Lotto Mason Vii Suit Rib Bs Pl T5446 FW-18, синій (T5446) від знаменитих світових виробників 2142 Ви знайдете в нашому розділі Чоловічі костюми та комплекти . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Чоловічі костюми та комплекти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн