Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1

КОД ТОВАРУ: 24250
  • Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1
Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1
Особливості комплексу: компактні розміри, міцний і довговічний матеріал, ефективні тренування для Ваших дітей вдома, широкий спектр вправ для дітей, яскравий і веселий дизайн. Розміри: 220х65х59 см. Максимальна вага користувача: 70 кг. Матеріал: метал. Кріпиться за допомогою виносних кронштейнів (4 в комплекті). Комплектація: шведська стінка з турніком, гімнастичні кільця, канат, мотузкові сходи.
КУПИТИ
ЦІНА:
7 200 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 961 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
ST 052
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1 - це чудовий спосіб підтримки і поліпшення фізичного стану. Даний комплекс ідеально підійде для дітей і допоможе їм ставати сильнішими і здоровішими. Завдяки шведській стінці з турніком Ваші діти зможуть виконувати широкий спектр вправ на різні групи м'язів.

Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1 стане Вашою компактної домашньої спортивної станцією. Ця модель вміщує в себе міцну шведську стінку, турнік, канат, сходи і гімнастичні кільця.

Особливості комплексу:
- компактні розміри;
- міцний і довговічний матеріал;
- ефективні тренування для Ваших дітей вдома;
- широкий спектр вправ для дітей;
- яскравий і веселий дизайн.

Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1 - ефективні і прості тренування для Ваших дітей!

Характеристики:
Матеріал:
метал.
Розміри: 220х65х59 см.
Максимальна вага користувача: 70 кг.
Кріпиться за допомогою виносних кронштейнів (4 в комплекті).
Комплектація: шведська стінка з турніком, гімнастичні кільця, канат, мотузкові сходи.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Інтер Атлетика - компанія, відома на ринку спортивних товарів з 1992 року. Ця компанія займається випуском широкого спектра фітнес-обладнання та спортивних товарів для дітей. Продукція виробляється на власних заводах із застосуванням сучасних технологій, штат компанії складає більше 600 співробітників. Якість продукції, що випускається завірено німецької лабораторії TUV.


Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1 купити за вигідною ціною 7 200 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные уголки таких виробників, як наприклад: в магазині terrasport.ua
Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні куточки

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс спортивний Інтер Атлетика Акробат-1 буде Вашим першим кроком. В « Спортивні куточки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні куточки здивує Вас своєю якістю. Спортивний куточок "Піратіко" 225 см рожевий , Спортивний куточок "Піратіко" 225 см рожевий і Спортивний куточок "Піратіко" 225 см рожевий від знаменитих світових виробників 1185 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні куточки . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні куточки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн