Комплекс для зміцнення суглобів Ultimate Nutrition Glucosamine Chondroitin & MSM (90 таб.)

КОД ТОВАРУ: 10968
  • Комплекс для зміцнення суглобів Ultimate Nutrition Glucosamine Chondroitin & MSM (90 таб.)
Комплекс для зміцнення суглобів Ultimate Nutrition Glucosamine Chondroitin & MSM (90 таб.)
Глюкозамін грає важливу роль у формуванні та відновленні хрящів. Хондроітин сульфат є частиною протеїнової молекули (протеогликана), яка надає хрящів еластичність. MSM - натуральний джерело сірки, яка використовується для синтезу протеїну, утворення гормонів і ензимів, зростання тканин.
Ultimate Nutrition
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
399 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 53 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для суглобів
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
873-595
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Глюкозамін, хондроїтин сульфат і MSM перебувають у певній кількості в організмі людини. Глюкозамін грає важливу роль у формуванні та відновленні хрящів. Хондроітин сульфат є частиною протеїнової молекули (протеогликана), яка надає хрящів еластичність. MSM - натуральний джерело сірки, яка використовується для синтезу протеїну, утворення гормонів і ензимів, зростання тканин. Фізичні навантаження можуть викликати дефіцит протеогліканів, що негативно позначається на здоров'я суглобів і зв'язок. Крім того, з віком виробництво глюкозаміну і хондроїтину погіршується. Що стосується MSM, то він надходить в організм в незначних кількостях, оскільки навіть мінімальна харчова обробка руйнує його.

Хондроітин, глюкозамін і MSM приймають у вигляді добавки, щоб запобігти будь-яким дегенеративні зміни в суглобах, включаючи остеоартрит.

Глюкозамін використовується як будівельний матеріал для відновлення сполучної тканини і хрящів. Він також важливий для формування сухожиль, мембран і кісток. Хондроітин сульфат, подібно глюкозаміну, є необхідним елементом для синтезу протеогліканів, він притягує синовіальнурідину до молекул протеогліканів і таким чином покращує змащення суглобів. Хондроітин також стимулює виробництво колагену - інгредієнта, який формує амортизуючі структури на кінцях суглобів. Пероральне застосування хондроїтину також сприяє значному збільшенню гіалуронової кислоти - головного компонента синовіальної рідини. Метил сульфоніл метан (MSM) поставляє сірку для освіти таких амінокислот, як метіонін і цистеїн. Ці амінокислоти є будівельними блоками для синтезу протеїну, який бере участь у формуванні сполучної тканини, зв'язок, робить позитивний вплив на активність ензимів і гормональний баланс, а також підтримує імунну систему. MSM корисний як засіб, що полегшує запальні процеси, болі в суглобах, м'язові болі і болі в спині.

Кількість поживних речовин в одній порції (3 таб.) Продукту:



  • Глюкозамін сульфат (глюкозамін сульфат калій) - 1500 мг
  • Хондроітин сульфат (хондроїтин сульфат натрію) - 1200 мг
  • MSM (метілсульфонілметан) - 1200 мг


Інші інгредієнти: фармацевтична глазур, дикальций фосфат, кроскармеллозний натрій, стеаринова кислота, магнію стеарат.

Рекомендації щодо застосування:
Приймайте 3 таб. в день.

Упаковка: 90 таблеток.


Комплекс для зміцнення суглобів Ultimate Nutrition Glucosamine Chondroitin & MSM (90 таб.) купити за вигідною ціною 399 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивное питание для суставов и связок таких торгових марок, як наприклад: Ultimate Nutrition в онлайн каталозі Терра Спорт
Комплекс для зміцнення суглобів Ultimate Nutrition Glucosamine Chondroitin & MSM (90 таб.)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комплекс для зміцнення суглобів Ultimate Nutrition Glucosamine Chondroitin & MSM (90 таб.)"

Коментар: Не ясно количество! Сто таблеток! Исправте пожалуйста!
07 Июня 2011
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
tolUoll
Не ясно количество! Сто таблеток! Исправте пожалуйста!
07 Июня 2011
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивне харчування для суглобів і зв'язок

Давно мрієте зайнятися спортом? Комплекс для зміцнення суглобів Ultimate Nutrition Glucosamine Chondroitin & MSM (90 таб.) буде Вашим першим кроком. В « Спортивне харчування для суглобів і зв'язок » є все, що необхідно спортсмену. Спортивне харчування для суглобів і зв'язок здивує Вас своєю якістю. Комплекс для суглобів і зв'язок MHP Releve (60 таб) , Комплекс для суглобів і зв'язок MHP Releve (60 таб) і Комплекс для суглобів і зв'язок MHP Releve (60 таб) від знаменитих світових виробників 499 Ви знайдете в нашому розділі Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивне харчування для суглобів і зв'язок . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн