Компас сувенірний на шнурку Sol

КОД ТОВАРУ: 84070
  • Компас сувенірний на шнурку Sol
Компас сувенірний на шнурку Sol
Основні переваги: компактний; оригінальний дизайн; доступна ціна. Матеріал: пластик. Форма: кругллая на шнурку. Гарантія: 6 місяців.
Sol
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
49 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
SLA-004
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компас сувенірний на шнурку Sol - відмінний аксесуар, який завжди може стати в нагоді активного чоловікові або підлітку. Будь-туристичний похід або навіть просте подорож навряд чи обійдеться без потреби орієнтуватися на місцевості. Якщо немає можливості скористатися в дорозі навігатором, навички орієнтуватися на місцевості   за допомогою карти завжди знадобляться. Зверху брелка для зручності прикріплена мотузка, при непотрібності її можна відстебнути.

Особливості компаса-брелка:

- надкомпактний розмір;

- стильний дизайн;

- зі шнурком;

- доступна цінова політика.

Компас сувенірний на шнурку Sol - точність і впевненість в дорозі!

характеристики:

  Матеріал: пластик.

  Форма: кругла зі шнурком.

  Гарантія: 6 місяців.

Виробник: Sol (Китай).

Про виробника: Товари Sol - це недорогі, але цілком заслуговують на увагу намети і спорядження для туризму. Продукція компанії Sol сподобається тим, хто любить платити тільки за те, що отримує, і не переплачувати за іменитий бренд і чиюсь рекламу. Насолоджуйтесь якісними товарами для туризму та економте!


Компас сувенірний на шнурку Sol купити за вигідною ціною 49 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Компасы таких виробників, як наприклад: Sol в магазині terrasport.ua
Компас сувенірний на шнурку Sol

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компас сувенірний на шнурку Sol"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компаси

Давно мрієте зайнятися спортом? Компас сувенірний на шнурку Sol буде Вашим першим кроком. В « Компаси » є все, що необхідно спортсмену. Компаси здивує Вас своєю якістю. Компас з дзеркалом TFA 42100301 , Компас з дзеркалом TFA 42100301 і Компас з дзеркалом TFA 42100301 від знаменитих світових виробників 3818 Ви знайдете в нашому розділі Компаси . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Компаси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн