Компас магнітний G34-1

КОД ТОВАРУ: 79665
  • Компас магнітний G34-1
Компас магнітний G34-1
Особливості компаса: магнітний, компактний, легкий, призначений для орієнтування на місцевості, простий принцип дії, не вимагає особливого обслуговування, невисока вартість. Тип компаса: магнітний. Вид компаса: медальйон. Матеріал: метал, пластик. Діаметр: 3,4 см.
КНР
КУПИТИ
ЦІНА:
55 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
G34-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компас магнітний G34 відноситься до пристроїв, що значно полегшує орієнтування на місцевості шляхом вказівки на сторони світу. Принцип дії компаса заснований на взаємодії магнітного поля постійних магнітів компаса з горизонтальної складової магнітного поля Землі. Вільно обертається магнітна стрілка повертається навколо осі, розташовуючись уздовж силових ліній магнітного поля. Таким чином, стрілка завжди вказує одним з кінців в напрямку лінії магнітного поля, яка йде до Північного магнітного полюса.
Компас магнітний G34 стане в нагоді в будь-якому туристичному поході або в іграх, що мають відношення до спортивного орієнтування.


Особливості компаса:
- магнітний;
- компактний;
- легкий;
- призначений для орієнтування на місцевості;
- простий принцип дії;
- не вимагає особливого обслуговування;
- невисока вартість.


Компас магнітний G34 - незамінний в туристичному поході!

Характеристики:
Тип компаса: магнітний.
Вид компаса: медальйон.
Матеріал: метал, пластик.
Діаметр: 3,4 см.

Виробник: Китай.


Компас магнітний G34-1 купити за вигідною ціною 55 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Компасы таких торгових марок, як наприклад: КНР в інтернет-магазині Терраспорт
Компас магнітний G34-1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Компас магнітний G34-1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Компаси

Давно мрієте зайнятися спортом? Компас магнітний G34-1 буде Вашим першим кроком. В « Компаси » є все, що необхідно спортсмену. Компаси здивує Вас своєю якістю. Компас жидкостный Comet Military k4580 , Компас жидкостный Comet Military k4580 і Компас жидкостный Comet Military k4580 від знаменитих світових виробників 3818 Ви знайдете в нашому розділі Компаси . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Компаси . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн