Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896

КОД ТОВАРУ: 128063
  • Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896
  • Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 - Фото №2
  • Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 - Фото №3
Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896
Тип: стіл. Вид: складаний. Матеріал: алюміній, ДВП. Розмір: 540 / 680х120х600 см. Навантаження: max-30 кг. Вага: 5 кг. Сірий колір. Особливості столу: компактний; для використання в побуті і на відпочинку; має поличку з кишенями під стільницею; регулюється по висоті в двох положеннях; ломберний петля для стійкості; конструкція з алюмінію; складається у вигляді валізи; витримує навантаження до тридцяти кілограм; чохол для зберігання і транспортування.
Ranger
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 899 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 254 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
RC 7896
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 - є компактним, зручним і функціональним. Каркас виготовлений з міцної алюмінієвої труби. Дві половинки столу фіксуються стопорами, що оберігають від мимовільного складання. Дану модель можна встановлювати по висоті, в двох варіантах. родзинкою Ranger Rcase є так звана «комора», розташована під стільницею з трьома кишенями з двох сторін для столового приладдя або інший кухонного посуду. Полку має стійке дно із пластику, застібається за допомогою блискавок. Складається стіл у вигляді компактного валізи, для перенесення оснащений ручкою.

Особливості столу:

  - компактний;

  - для використання в побуті і на відпочинку;

  - має поличку з кишенями під стільницею;

  - регулюється по висоті в двох положеннях;

  - ломберний петля для стійкості;

  - конструкція з алюмінію;

  - складається у вигляді валізи;

  - витримує навантаження до тридцяти кілограм;

  - чохол для зберігання і транспортування.

Характеристики:

  Тип: стіл;

  Вид: складаний;

  Матеріал: алюміній, ДВП;

  Розмір: 540 / 680х120х600 см;

  Навантаження: max-30 кг;

  Вага: 5 кг;

  Колір: сірий.

Виробник: Ranger (Україна).

Даний бренд є виробником товарів, призначених для застосування в туризмі і на активному відпочинку. Великою популярністю користуються якісні намети, міцні гамаки, компактні складні стільці, столи, крісла. Вся продукція компанії має яскравий дизайн, відмінну якість і доступні ціни.


Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 купити по реально виправданою вартості 1 899 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Туристические столы таких брендів, як наприклад: Ranger в інтернет каталозі Терраспорт
Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 - Фото №2 Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896"

Переваги: качество, компактность, цена, наличие нижней полки.
Недоліки: пока не увидел
Коментар: Купил данную модель стола, поскольку понравилось наличие нижней полки. Стол используется часто, в основном на рыбалке. К качеству изделия нареканий нет, все детали сделаны хорошо. Особенно радует наличие нижней полки. Во время дождя, или на ночь от утренней росы удобно прятать продукты, или вещи. Нижняя полка имеет жесткое дно и выполнена из прочной ткани, так что за сохранность вещей можно не переживать. Удобный и компактный стол. Покупкой доволен.
25 Июля 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Переваги: классная идея
Коментар: теперь у нас на пикнике ничего не потеряется, а зимой наконец-то наведем порядок на лоджии и засунем наконец весь хлам ...
24 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Анатолий
Купил данную модель стола, поскольку понравилось наличие нижней полки. Стол используется часто, в основном на рыбалке. К качеству изделия нареканий нет, все детали сделаны хорошо. Особенно радует наличие нижней полки. Во время дождя, или на ночь от утренней росы удобно прятать продукты, или вещи. Нижняя полка имеет жесткое дно и выполнена из прочной ткани, так что за сохранность вещей можно не переживать. Удобный и компактный стол. Покупкой доволен.
25 Июля 2017
инна
теперь у нас на пикнике ничего не потеряется, а зимой наконец-то наведем порядок на лоджии и засунем наконец весь хлам ...
24 Марта 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичний стіл

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Стіл туристичний складаний Ranger Rcase RC 7896 допоможе досягти мети. В « Туристичний стіл » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Туристичний стіл порадує Вас високою якістю. Стіл розкладний High Peak Sevilla Silver (44180) , Стіл розкладний High Peak Sevilla Silver (44180) і Стіл розкладний High Peak Sevilla Silver (44180) від кращих світових брендів 947 Ви побачите в нашій категорії Туристичний стіл . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Туристичний стіл . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн