Комбінезон Fahrenheit Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002

КОД ТОВАРУ: 117888
  • Комбінезон Fahrenheit Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002
Комбінезон Fahrenheit Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002
Тип комбінезона: спелеологічний. Основний матеріал: Polartec® Power Grid ™. Щільність матеріалу: 220 г / м.кв. Додатковий матеріал: Polartec® Power Grid ™ Light. Щільність матеріалу: 155 г / м.кв. Сірий колір.
Fahrenheit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 489 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 332 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL, XXL, 3XL
Тип
Гірськолижні штани та комбінезони
АРТИКУЛ
FAPGHWT05002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Комбінезон Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002 спочатку розроблений для використання в спелеології, але також часто затребуваний в різних видах екстремального спорту. Він відмінно вентилюється, добре відводить від тіла зайву вологу, забезпечуючи спортсмену оптимальний комфорт в екстремальних температурних умовах. Плоскі шви не подразнюють шкіру. Всі блискавки зовнішні. Замки горизонтальної блискавки розташовані таким чином, щоб не потрапляти під спелеообвязку або іншу страхувальну систему. У нижній частині спини передбачена сантехнічна блискавка.
Комбінезон Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002 завдяки анатомічному крою оптимально щільно прилягає до тіла, ніж забезпечує тривале підтримання природного тілесного тепла. Пошитий з еластичного, міцного матеріалу Polartec® Power Grid ™ (щільність 220 г / м.кв). Пахвові ластовіци і вставки між штанинами виготовлені з Polartec® Power Grid ™ Light (щільність 155 г / м.кв.). Комірець стійка. Рукава оптимально щільно прилягають до рук і, завдяки наявності спеціальних фіксуючих петельок для великих пальців, захищені від мимовільного подворачіванія. Рекомендується надягати на тонке влагоотводящие термобілизна.

Особливості комбінезона:
- для спелеології / для екстремальних видів спорту;
- анатомічний крій;
- щільно прилягає до тіла;
- пошитий з еластичного матеріалу Polartec® Power Grid ™;
- комір-стійка щільно прилягає до шиї;
- плоскі шви не подразнюють шкіру;
- все блискавки - зовні;
- поперечна сантехнічна блискавка в нижній частині спини;
- добре вентилюється;
- не обмежує рухів;
- незамінний в екстремальних походах.

Комбінезон Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002 - незамінний в екстремальних похідних умовах!

Характеристики:
Тип комбінезона: спелеологічний.
Основний матеріал: Polartec® Power Grid ™.
Щільність матеріалу: 220 г / м.кв.
Додатковий матеріал: Polartec® Power Grid ™ Light.
Щільність матеріалу: 155 г / м.кв.
Розмір: S, M, L, XL, XXL, XXXL.
Колір: сірий.

Виробник: Fahrenheit (Україна).

Fahrenheit - українська торгова марка, розроблена за участю експертів компанії "Екстрім Експедішн". Одяг та термобілизна виготовляється в Україні на новітньому американському обладнанні, з оригінальних тканин Polartec Power Stretch, Polartec Power Dry і Polartec Classic 200, вироблених американською компанією Malden Mills. Тканини обробляються водовідштовхувальними і антибактерицидними просоченнями. Всі моделі одягу Fahrenheit розроблялися за допомогою провідних експертів з екстремального туризму. Стильний дизайн верхнього одягу дозволить носити її також і в міських умовах.


Комбінезон Fahrenheit Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002 купити за вигідною ціною 2 489 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Женские лосины, бриджи, комбинезоны таких торгових марок, як наприклад: Fahrenheit в онлайн каталозі Терра Спорт
Комбінезон Fahrenheit Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Комбінезон Fahrenheit Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі лосини, бриджі, комбінезони

Давно мрієте зайнятися спортом? Комбінезон Fahrenheit Active Polartec Power Grid FAPGHWT05002 буде Вашим першим кроком. В « Жіночі лосини, бриджі, комбінезони » є все, що необхідно спортсмену. Жіночі лосини, бриджі, комбінезони здивує Вас своєю якістю. Леггинсы Designed For Fitness Black Elegant - S , Леггинсы Designed For Fitness Black Elegant - S і Леггинсы Designed For Fitness Black Elegant - S від знаменитих світових виробників 2162 Ви знайдете в нашому розділі Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жіночі лосини, бриджі, комбінезони . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн