Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт

КОД ТОВАРУ: 134669
  • Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт
  • Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт - Фото №2
  • Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт - Фото №3
  • Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт - Фото №4
Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт
Тип: кілочки. Вид: для намету або тенту. Розмір 1 шт: 21,7х5,2 см. Вага 1 шт: 80 гр. Особливості набору: для установки тенту або намети; спіральні наконечники; зручна пластикова рукоятка; міцні матеріали; тривалий термін служби; спеціальний чохол для зберігання.
Mountain Outdoor
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
550 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 73 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
CNLT12
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт призначені для надійної установки намети або тенту. Мають спіральні наконечники, які добре входять навіть в дуже твердий грунт. Пластикова рукоятка на кінці оберігає руку від травмування. Виконані з міцних зносостійких матеріалів, для зберігання і транспортування оснащені спеціальним чохлом.

Особливості набору:
- для установки тенту або намети;
- спіральні наконечники;
- зручна пластикова рукоятка;
- міцні матеріали;
- тривалий термін служби;
- спеціальний чохол для зберігання.

Характеристики:
Тип: кілочки;
Вид: для намету або тенту;
Розмір 1 шт: 21,7х5,2 см;
Вага 1 шт: 80 гр.

Виробник: Mountain Outdoor (Польща).
Mountain Outdoor - є виробником продукції, яка користується попитом у багатьох країнах. Висококласні товари для цінителів активного відпочинку і різних видів туризму користуються популярністю завдяки відмінній якості, дизайну і довговічності, а головне зручності в застосуванні.


Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт підібрати і замовити по які завищеною вартістю 550 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Аксессуары для палаток и тентов таких торгових марок, як наприклад: Mountain Outdoor в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт - Фото №2 Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт - Фото №3 Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для наметів і тентів

Давно планували зайнятися фігурою? Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт допоможе на шляху до мети. В « Аксесуари для наметів і тентів » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для наметів і тентів обрадує Вас високою якістю. Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт , Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт і Набір кілочків для намету Mountain Outdoor CNLT12 12 шт від топових світових брендів 4407 Ви зможете побачити в нашій лінійці Аксесуари для наметів і тентів . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Аксесуари для наметів і тентів . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн