Колаген EntherMeal Collagen Powder, 15 саше по 5 г (ABPR101)

КОД ТОВАРУ: 418134
  • Колаген EntherMeal Collagen Powder, 15 саше по 5 г (ABPR101)
Колаген EntherMeal Collagen Powder, 15 саше по 5 г (ABPR101)
Колаген - це структурний клеїть протеїн або будівельний білок. Цьому типу білка ми зобов'язані здоров'ям суглобів, зв'язок, внутрішніх органів, а також станом шкіри, нігтів, волосся. Важко назвати аспект краси і здоров'я людського тіла, в якому б не брав участь "білок молодості" - колаген. Колаген можна назвати білком якості життя! Здорова пружна шкіра, міцні суглоби, нігті, волосся, сильні м'язи, робота травної системи - в усьому колаген один з головних "постачальників будівельного матеріалу". Колаген входить в чотири органічні тканини (кісткову, м'язову, хрящову, сполучну), тому його втрата веде до старіння всього організму. Шкіра - найбільший орган нашого тіла і основний індикатор дефіциту колагену - по ній відразу помітні зміни. Рівень колагену знижується через: впливу ультрафіолетового випромінювання; нестачі вологи; зловживання нікотином, що сприяє появі вільних радикалів, які руйнують білок; вживання алкоголю, що викликає зневоднення і стрес нервової системи; депресій і неврозів; неправильного харчування, яке провокує дефіцит необхідних для організму речовин. Колаген сприяє: накопичення вологи в клітинах; поліпшенню гладкості шкіри; зміцненню волосся і нігтів; запобігання виникненню зморшок; підвищення міцності зв'язок і сухожиль; посиленню регенеративних здібностей клітин; утворення нових клітинних оболонок; підвищення міцності органічних тканин; запобігання ракових захворювань; нормалізації роботи внутрішніх органів. Колаген здатний самостійно вироблятися в організмі, а також надходити з прийомом їжі, але одержуваний обсяг недостатній. Тому введення в раціон колагену необхідно для повноцінного функціонування організму. Підвищити рівень колагену в організмі можна різними методами: апаратний метод, мезотерапія і контурна пластика, ін'єкції, дієта. Найбільш доступна форма колагену це порційний колаген в порошку. Переваги порційного колагену: зручність застосування; ефективне дозування; чистий продукт без сторонніх домішок; не підвищує калорійність раціону харчування; не містить солі; не містить жиру; дозволяє дозувати періодичність і кількість що надходить в організм колагену Склад збагачений вітаміном С, що вкрай важливо для формування колагену в організмі. Кожна порція (саше) Collagen Powder містить: Колаген - 4,37 г Аскорбінова кислота (вітамін С) - 0,33 г Діоксид кремнію - 0,30 г В упаковці 15 саше по 5 грам. Добова доза: 1-2 саше. Харчова цінність 1 саше: білків - 4,0 г, жирів - 0,04 г, вуглеводів - 0,01 г. Енергетична цінність (калорійність) 1 саше: 16 кКал (66,9 кДж). Спосіб вживання: приймати по 1 саше після прийому їжі, розчиняючи в склянці фруктового соку або спортивного коктейлю.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
187 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 25 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
ABPR101
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колаген - це структурний клеїть протеїн або будівельний білок. Цьому типу білка ми зобов'язані здоров'ям суглобів, зв'язок, внутрішніх органів, а також станом шкіри, нігтів, волосся. Важко назвати аспект краси і здоров'я людського тіла, в якому б не брав участь "білок молодості" - колаген. Колаген можна назвати білком якості життя! Здорова пружна шкіра, міцні суглоби, нігті, волосся, сильні м'язи, робота травної системи - в усьому колаген один з головних "постачальників будівельного матеріалу". Колаген входить в чотири органічні тканини (кісткову, м'язову, хрящову, сполучну), тому його втрата веде до старіння всього організму. Шкіра - найбільший орган нашого тіла і основний індикатор дефіциту колагену - по ній відразу помітні зміни. Рівень колагену знижується через: впливу ультрафіолетового випромінювання; нестачі вологи; зловживання нікотином, що сприяє появі вільних радикалів, які руйнують білок; вживання алкоголю, що викликає зневоднення і стрес нервової системи; депресій і неврозів; неправильного харчування, яке провокує дефіцит необхідних для організму речовин. Колаген сприяє: накопичення вологи в клітинах; поліпшенню гладкості шкіри; зміцненню волосся і нігтів; запобігання виникненню зморшок; підвищення міцності зв'язок і сухожиль; посиленню регенеративних здібностей клітин; утворення нових клітинних оболонок; підвищення міцності органічних тканин; запобігання ракових захворювань; нормалізації роботи внутрішніх органів. Колаген здатний самостійно вироблятися в організмі, а також надходити з прийомом їжі, але одержуваний обсяг недостатній. Тому введення в раціон колагену необхідно для повноцінного функціонування організму. Підвищити рівень колагену в організмі можна різними методами: апаратний метод, мезотерапія і контурна пластика, ін'єкції, дієта. Найбільш доступна форма колагену це порційний колаген в порошку. Переваги порційного колагену: зручність застосування; ефективне дозування; чистий продукт без сторонніх домішок; не підвищує калорійність раціону харчування; не містить солі; не містить жиру; дозволяє дозувати періодичність і кількість що надходить в організм колагену. Склад збагачений вітаміном С, що вкрай важливо для формування колагену в організмі. Кожна порція (саше) Collagen Powder містить: Колаген - 4,37 г Аскорбінова кислота (вітамін С) - 0,33 г Діоксид кремнію - 0,30 г В упаковці 15 саше по 5 грам. Добова доза: 1-2 саше. Харчова цінність 1 саше: білків - 4,0 г, жирів - 0,04 г, вуглеводів - 0,01 г. Енергетична цінність (калорійність) 1 саше: 16 кКал (66,9 кДж). Спосіб вживання: приймати по 1 саше після прийому їжі, розчиняючи в склянці фруктового соку або спортивного коктейлю.

Характеристики:

  • Пол: Унісекс;
  • Кількість порцій (капсул) в контейнері: 15;
  • Зміст елементів в 1й порції: 1 порція (саше): Колаген - 4,37 г, Аскорбінова кислота (вітамін С) - 0,33 г, Діоксид кремнію - 0,30 г;
  • Тип: Колаген;
  • Зміст порції: 5г.

Виробник: EntherMeal (Україна)


Колаген EntherMeal Collagen Powder, 15 саше по 5 г (ABPR101) купити по які завищеною вартістю 187 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Протеины таких брендів, як наприклад: EntherMeal в каталозі Терра Спорт
Колаген EntherMeal Collagen Powder, 15 саше по 5 г (ABPR101)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген EntherMeal Collagen Powder, 15 саше по 5 г (ABPR101)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно планували зайнятися фігурою? Колаген EntherMeal Collagen Powder, 15 саше по 5 г (ABPR101) буде Вашим першим кроком. В « Протеїни » знайдеться все, що Вам знадобиться. Протеїни здивує Вас своєю якістю. Протеїн Power Pro Probio Whey Protein (1000 г) , Протеїн Power Pro Probio Whey Protein (1000 г) і Протеїн Power Pro Probio Whey Protein (1000 г) від знаменитих світових виробників 493 Ви зможете побачити в нашій категорії Протеїни . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Протеїни . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн