Колаген EntherMeal Collagen Juice Мохіто, 15 саше по 5 г (ABPR300108)

КОД ТОВАРУ: 433649
  • Колаген EntherMeal Collagen Juice Мохіто, 15 саше по 5 г (ABPR300108)
Колаген EntherMeal Collagen Juice Мохіто, 15 саше по 5 г (ABPR300108)
Колаген EntherMeal COLLAGEN JUICE - смаковий колаген з приємними освежающими смаками. Колаген - це структурний клеїть протеїн або будівельний білок. Колаген входить в чотири органічні тканини (кісткову, м'язову, хрящову, сполучну), тому його втрата веде до старіння всього організму. Шкіра - найбільший орган нашого тіла і основний індикатор дефіциту колагену - по ній відразу помітні зміни. Саме колагену ми зобов'язані здоров'ям суглобів, зв'язок, внутрішніх органів, а також станом шкіри, нігтів, волосся. Рівень колагену знижується через: впливу ультрафіолетового випромінювання; нестачі вологи; зловживання нікотином, що сприяє появі вільних радикалів, які руйнують білок; вживання алкоголю, що викликає зневоднення і стрес нервової системи; депресій і неврозів; неправильного харчування, яке провокує дефіцит необхідних для організму речовин. Колаген сприяє: накопичення вологи в клітинах; поліпшенню гладкості шкіри; зміцненню волосся і нігтів; запобігання виникненню зморшок; підвищення міцності зв'язок і сухожиль; посиленню регенеративних здібностей клітин; утворення нових клітинних оболонок; підвищення міцності органічних тканин; запобігання ракових захворювань; нормалізації роботи внутрішніх органів. Колаген здатний самостійно вироблятися в організмі, а також надходити з прийомом їжі, але одержуваний обсяг недостатній. Тому введення в раціон колагену необхідно для повноцінного функціонування організму. Найбільш доступна форма колагену це порційний колаген в порошку. Переваги Коллагена Джус: зручність застосування; ефективне дозування; не підвищує калорійність раціону харчування; не містить солі; не містить жиру; дозволяє дозувати періодичність і кількість що надходить в організм колагену приємний смак Склад збагачений вітаміном С, що вкрай важливо для формування колагену в організмі. Кожна порція (саше) Collagen Juice містить: Колаген - 4,25 г Декстроза - 0,33 г Аскорбінова кислота (вітамін С) - 0,10 г Діоксид кремнію - 0,05 г В упаковці 15 саше по 5 грам. Добова доза: 1-2 саше. Харчова цінність 1 саше: білків - 3,9 г, жирів - 0,01 г, вуглеводів - 0,4 г. Енергетична цінність (калорійність) 1 саше: 16,75 кКал (70,1 кДж). Рекомендується в якості дієтичної добавки до основного раціону харчування в період підвищених фізичних навантажень, для профілактики травм суглобово-зв'язкового апарату, в комплексному догляді за станом шкіри, волосся нігтів. Спосіб вживання: приймати по 1 саше під час прийому їжі або відразу після тренування, розчиняючи в 200 мл води. Для кращого змішування можна використовувати шейкер (блендер).
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
182 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 24 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
ABPR300108
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колаген EntherMeal COLLAGEN JUICE - смаковий колаген з приємними освежающими смаками. Колаген - це структурний клеїть протеїн або будівельний білок. Колаген входить в чотири органічні тканини (кісткову, м'язову, хрящову, сполучну), тому його втрата веде до старіння всього організму. Шкіра - найбільший орган нашого тіла і основний індикатор дефіциту колагену - по ній відразу помітні зміни. Саме колагену ми зобов'язані здоров'ям суглобів, зв'язок, внутрішніх органів, а також станом шкіри, нігтів, волосся. Рівень колагену знижується через: впливу ультрафіолетового випромінювання; нестачі вологи; зловживання нікотином, що сприяє появі вільних радикалів, які руйнують білок; вживання алкоголю, що викликає зневоднення і стрес нервової системи; депресій і неврозів; неправильного харчування, яке провокує дефіцит необхідних для організму речовин. Колаген сприяє: накопичення вологи в клітинах; поліпшенню гладкості шкіри; зміцненню волосся і нігтів; запобігання виникненню зморшок; підвищення міцності зв'язок і сухожиль; посиленню регенеративних здібностей клітин; утворення нових клітинних оболонок; підвищення міцності органічних тканин; запобігання ракових захворювань; нормалізації роботи внутрішніх органів. Колаген здатний самостійно вироблятися в організмі, а також надходити з прийомом їжі, але одержуваний обсяг недостатній. Тому введення в раціон колагену необхідно для повноцінного функціонування організму. Найбільш доступна форма колагену це порційний колаген в порошку.

Переваги Коллагена Джус: зручність застосування; ефективне дозування; не підвищує калорійність раціону харчування; не містить солі; не містить жиру; дозволяє дозувати періодичність і кількість що надходить в організм колагену приємний смак. Склад збагачений вітаміном С, що вкрай важливо для формування колагену в організмі.

Рекомендується в якості дієтичної добавки до основного раціону харчування в період підвищених фізичних навантажень, для профілактики травм суглобово-зв'язкового апарату, в комплексному догляді за станом шкіри, волосся нігтів. Спосіб вживання: приймати по 1 саше під час прийому їжі або відразу після тренування, розчиняючи в 200 мл води. Для кращого змішування можна використовувати шейкер (блендер).


особливості:

  • Кожна порція (саше) Collagen Juice містить: Колаген - 4,25 г, Декстроза - 0,33 г, Аскорбінова кислота (вітамін С) - 0,10 г, Діоксид кремнію - 0,05 г;
  • В упаковці 15 саше по 5 грам;
  • Добова доза: 1-2 саше;
  • Харчова цінність 1 саше: білків - 3,9 г, жирів - 0,01 г, вуглеводів - 0,4 г;
  • Енергетична цінність (калорійність) 1 саше: 16,75 кКал (70,1 кДж).

Характеристики:

  • Пол: Унісекс;
  • Кількість порцій (капсул) в контейнері: 15;
  • Тип: Колаген;
  • Зміст порції: 5г.

Виробник: EntherMeal (Україна)


Колаген EntherMeal Collagen Juice Мохіто, 15 саше по 5 г (ABPR300108) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 182 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Протеины таких торгових марок, як наприклад: EntherMeal в онлайн каталозі Терра Спорт
Колаген EntherMeal Collagen Juice Мохіто, 15 саше по 5 г (ABPR300108)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колаген EntherMeal Collagen Juice Мохіто, 15 саше по 5 г (ABPR300108)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно планували зайнятися фігурою? Колаген EntherMeal Collagen Juice Мохіто, 15 саше по 5 г (ABPR300108) допоможе на шляху до мети. В « Протеїни » є все, що необхідно спортсмену. Протеїни обрадує Вас високою якістю. Протеїн Ultimate Nutrition Prostar Whey 5.28lb, 2390 г, Rum Raisin (2022-10-0871) , Протеїн Ultimate Nutrition Prostar Whey 5.28lb, 2390 г, Rum Raisin (2022-10-0871) і Протеїн Ultimate Nutrition Prostar Whey 5.28lb, 2390 г, Rum Raisin (2022-10-0871) від топових світових брендів 493 Ви зможете побачити в нашій лінійці Протеїни . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Протеїни . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн