Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242

КОД ТОВАРУ: 105395
  • Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242
Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242
Колесо-триммер подвійне FI-4242 створено для домашніх тренувань. Це невеликий пристрій - відмінний тренажер для м'язів преса, і всього тіла в цілому. Гумові руки мають зручну форму і не будуть вислизати з рук. Подвійна структура колеса збільшує стійкість. Покриття колеса не дряпає поверхню підлоги і не буде ковзати. Матеріал: метал, пластик. Колір зелений. Діаметр: 18,5 см.
Pro Supra
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
316 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 42 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Вид (кількість коліс)
Одинарний
Технологія повернення
Немає
АРТИКУЛ
FI-4242
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242 створено для домашніх тренувань. Це невеликий пристрій - відмінний тренажер для м'язів преса, і всього тіла в цілому. Гумові руки мають зручну форму і не будуть вислизати з рук. Подвійна структура колеса збільшує стійкість. Покриття колеса не дряпає поверхню підлоги і не буде ковзати. Якщо ви хочете добре пропрацювати рельєф преса - колесо-тріммер підійде найкраще!

особливості:

- зручні гумові ручки;

- подвійна структура.

Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242 - ефективні домашні тренування.

характеристики:

Матеріал: метал, пластик;

Колір: зелений;

Діаметр: 18,5 см.

Виробник: Pro Supra (Тайвань).

Pro Supra - відома в усьому світі компанія, що випускає домашні та професійні тренажери, які характеризуються гарною якістю і відносно невисокою вартістю. Асортимент вироблених нею товарів досить широкий і включає: магнітні і електричні бігові доріжки, орбітрек, степпери, різні фітнес-тренажери. Компанія перебуває на ринку спортивних товарів близько 20 років. На сьогоднішній день її спортивні товари користуються великою популярністю у широкого спектра покупців у багатьох країнах.


Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242 купити за вигідною ціною 316 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Ролики для пресса таких торгових марок, як наприклад: Pro Supra в інтернет-магазині Терраспорт
Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ролики для преса

Давно мрієте зайнятися спортом? Колесо-триммер подвійне Pro Supra FI-4242 буде Вашим першим кроком. В « Ролики для преса » є все, що необхідно спортсмену. Ролики для преса здивує Вас своєю якістю. Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel , Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel і Ролик для преса Tunturi Double Exercise Wheel від знаменитих світових виробників 97 Ви знайдете в нашому розділі Ролики для преса . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ролики для преса . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн