Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black

КОД ТОВАРУ: 121844
  • Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black
  • Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black - Фото №2
Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black
Тип: кофта. Пол: чоловіча. Матеріал: 100% шерсть. Щільність кофти: 200 гр / м2. Розмір: M, S, L, XL. Колір: black. Особливості кофти: з натурального матеріалу; гіпоалергенна, м'яка тканина; швидко сохне; підтримує природний теплообмін; сприяє відведенню вологи; стильний, сучасний дизайн.
Icebreaker
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 625 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 350 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Футболка
Категорія
Чоловіче
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
101 382 002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black пошита з натурального матеріалу, що виготовляється з вовни тонкорунних австралійських мериносів. Цей вид вовни відрізняється винятковою якістю і міцним, тонким волокном. Кофта має крій, що облягає, що не сковує рухів. Шви є плоскими, перешкоджають натирання шкіри, відсутні в області пахвових западин. Дана модель підтримує природний теплообмін, що не перегріває тіло, сприяє відведенню вологи. Кофта може використовуватися для повсякденного носіння або занять спортом.

 

Особливості кофти:

  - з натурального матеріалу;

  - гіпоалергенна, м'яка тканина;

  - швидко сохне;

  - підтримує природний теплообмін;

  - сприяє відведенню вологи;

  - стильний, сучасний дизайн.

 

  Характеристики:

  Тип: кофта;

  Пол: чоловіча;

  Матеріал: 100% шерсть;

  Щільність кофти: 200 гр / м2;

  Розмір: M, S, L, XL;

  Колір: чорний.

Виробник: Icebreaker (Нова Зеландія).

Засновником цього широко відомого новозеландського бренду є Джеремі Мун. Товари цієї компанії завоювали прихильність покупців завдяки винятковій якості, міцності і сучасного дизайну. Для пошиття своїх товарів компанія використовує шерсть австралійських мериносів - тонкорунних овець, що відрізняється більш високими показниками, на відміну від шерсті інших овочах порід.


Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black купити по які завищеною вартістю 2 625 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Мужские футболки и майки таких брендів, як наприклад: Icebreaker в каталозі Терра Спорт
Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі футболки та майки

Давно планували зайнятися фігурою? Термофутболка чоловіча Icebreaker BF 200 Oasis LS Crewe Winter Alps M black буде Вашим першим кроком. В « Чоловічі футболки та майки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Чоловічі футболки та майки здивує Вас своєю якістю. Рашгард с коротким рукавом VNK Contact, XL (2175_60064) , Рашгард с коротким рукавом VNK Contact, XL (2175_60064) і Рашгард с коротким рукавом VNK Contact, XL (2175_60064) від знаменитих світових виробників 2136 Ви зможете побачити в нашій категорії Чоловічі футболки та майки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Чоловічі футболки та майки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн