Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.)

КОД ТОВАРУ: 109932
  • Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.)
  • Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.) - Фото №2
Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.)
Стиль жизни
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
685 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
32035
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

«Код фараона» (Pharaoh Code) - настільна гра, в якій для перемоги необхідно вміло користуватися складанням, відніманням, множенням і діленням.
Перед грою на ігрове поле викладаються картки скарбів, сторонами з числами вгору. Потім гравці кидають кубики і намагаються, використовуючи додавання, віднімання, множення і ділення, отримати з випали на них чисел якесь представлене на ігровому полі число. Можна використовувати два або три випали числа, але кожне - тільки один раз. Якщо гравець першим склав рівність, він забирає відповідну картку з поля і «запускає» пісочний годинник. За цей час інші гравці намагаються встигнути скласти свої рівності і забрати собі відповідні картки з поля. В кінці раунду всі гравці озвучують свої рівності: якщо рівність вірно, гравець залишає собі відповідну картку скарби як переможних очок, якщо ж гравець помилився - в якості штрафних очок (кількість очок - це значки скарабея). Перед новим раундом порожні клітини ігрового поля заповнюються новими картками. Якщо карток для цього не вистачає, партія завершується. Перемагає гравець, який набрав найбільшу кількість очок.
Зазвичай гравець протягом одного раунду може взяти з поля тільки одну картку скарбів. Але гравці можуть домовитися перед партією про скасування цього обмеження.

Склад гри:
1 ігрове поле, 48 тайлів різної цінності (22 жовтих, 13 синіх, 9 червоних, 4 чорних), 3 кубика (восьмигранний, десятігранний і дванадцятигранний), а також пісочний годинник на 30 секунд, правила гри російською мовою, коробка.

Технічні характеристики:
Кількість гравців: 2-5.
Вік гравців: від 8 до 99 років.
Час гри: 20-30 хвилин.
Розмір коробки: 27 х 19 х 7 см.
Вага гри: 652 м
Автор: James Lim.
Художник: Junho Na.
Видавець: Amigo Spiel


Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.) підібрати і купити за реальною ціною 685 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Разные таких торгових марок, як наприклад: Стиль жизни в електронному магазині Terra Sport
Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.) Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно хочете зайнятися фігурою? Гра настільна Код Фараона (Pharaoh Code) (рус.) допоможе почати легко. В « Різні » є все, що Вам знадобиться. Різні обрадує Вас своєю надійністю. Гра настільна Кораловий риф , Гра настільна Кораловий риф і Гра настільна Кораловий риф від кращих світових постачальників 460 Ви зможете знайти в нашій лінійці Різні . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Різні . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн