Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова

КОД ТОВАРУ: 81592
  • Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова
  • Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова - Фото №2
Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова
Розмір: 23x12x4 см. Матеріал: Cordura 700 DEN. Вага: 190 г.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
813 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 109 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7795.331
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо ви шукаєте тактичну кобуру на поясі, а не на стегнах, тоді Tac Holster MK 2 - те, що вам потрібно. Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 - це підсумок-кобура для пістолета на регульованою основі. Зброя кріпиться на регульований ремінь і фіксується надійною застібкою на липучці для додаткового захисту. Тактична кобура MK 2 функціонально регулюється під пістолет і поєднується з платформами, які володіють системою кріплення Molle.

Особливості кобури:

- система Molle;

- наявність застібки-липучки для додаткового захисту.

Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 - твій надійний друг!

Характеристики:

Розмір: 23x12x4 см;

Матеріал: Cordura 700 DEN;

Вага: 190 г.

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger - компанія, створена в Німеччині, яка стала на сьогоднішній день успішним брендом, який виконує військову і поліцейську амуніцію. Tasmanian Tiger за багато років довів своє лідерство на ринку, випускаючи тільки якісну продукцію, створену на власній фабриці. Тому кожен етап - від розробки і підбору матеріалів до виробництва і випуску кінцевого продукту - ретельно перевіряється тестовою лабораторією. Це дає гарантію того, що вся продукція Tasmanian Tiger відповідає міжнародним стандартам. Tasmanian Tiger відомий різними моделями рюкзаків для яких завгодно цілей (для одиночного бійця, для снайпера, для транспортування великої кількості речей і тривалих походів, штурмових виходів). Крім рюкзаків, компанія випускає різне додаткове спорядження для тактичних операцій, поліції або одягу для активного відпочинку.


Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова підібрати і купити за реальною ціною 813 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Кобуры и платформы таких торгових марок, як наприклад: в електронному магазині Terra Sport
Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кобури і платформи

Давно хочете зайнятися фігурою? Кобура для пістолета Tasmanian Tiger Tac Holster MK 2 оливкова допоможе почати легко. В « Кобури і платформи » є все, що Вам знадобиться. Кобури і платформи обрадує Вас своєю надійністю. Кобура на бедро для ПМ c Molle черная (LE2438) , Кобура на бедро для ПМ c Molle черная (LE2438) і Кобура на бедро для ПМ c Molle черная (LE2438) від кращих світових постачальників 4454 Ви зможете знайти в нашій лінійці Кобури і платформи . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Кобури і платформи . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн