Клаймбер (Ескалатор) Spirit (CSC900)

КОД ТОВАРУ: 351800
  • Клаймбер (Ескалатор) Spirit (CSC900)
Клаймбер (Ескалатор) Spirit (CSC900)
Spirit Stair Climber CSC900 - професійна-степпер, тренажер підйому сходами для самих інтенсивних тренувань сідниць і м'язів ніг без ударних навантажень на суглоби. Відмінно розвиває відчуття рівноваги і координацію, тренує серцево-судинну систему. Модель спроектована для користувачів будь-якого рівня підготовки, має безшумний хід з широким діапазоном навантаження. Потужний електродвигун забезпечує плавне регулювання швидкості по 20 рівням, що дозволяє максимально ефективно дозувати прикладається навантаження (повільний рух для відновлення сил, швидкий рух для інтервальних тренувань з високою інтенсивністю). Вбудований вентилятор зробить тренування мега комфортною. Дисплей консолі оснащений великим графічним LED дисплеєм з приємним кольором світіння світлодіодів. Сенсорні датчики вимірювання пульсу забезпечують контроль за пульсом і загальної ефективністю Вашої тренування. Тримач для пляшки, полиця для мобільних пристроїв розташовані на звичних місцях поруч з дисплеєм 3 ступені на сходах Spirit CSM900 забезпечують реалістичність імітації руху. Висота першого ступеня 300 мм дозволяє легко зайняти положення на тренажері. Параметри тренування можна легко змінити під час тренування. Поручні з м'яким покриттям забезпечують безпеку і комфорт протягом всього тренування, роблячи зручним підйом і спуск з тренажера. З боків сходи розташовані нерухомі сходинки для відпочинку або для зчитування інформації з консолі. Кнопки запуску / зупинки і регулювання швидкості, розташовані на держаках, дозволяють легко міняти інтенсивність навантаження, не перериваючи тренування. Якість матеріалів і виконання, графічні лінії, гра світла і тіні на кожусі створюють динаміку в дизайні тренажера, а увага до деталей задовольнить найвибагливішого користувача.
Spirit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
413 858 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 55250 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Тип
Сходи-степпер
АРТИКУЛ
CSC900
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Spirit Stair Climber CSC900 - професійна-степпер, тренажер підйому сходами для самих інтенсивних тренувань сідниць і м'язів ніг без ударних навантажень на суглоби. Відмінно розвиває відчуття рівноваги і координацію, тренує серцево-судинну систему.

Характеристики:

  • Модель спроектована для користувачів будь-якого рівня підготовки, має безшумний хід з широким діапазоном навантаження. Потужний електродвигун забезпечує плавне регулювання швидкості по 20 рівням, що дозволяє максимально ефективно дозувати прикладається навантаження (повільний рух для відновлення сил, швидкий рух для інтервальних тренувань з високою інтенсивністю).
  • Вбудований вентилятор зробить тренування мега комфортною.
  • Дисплей консолі оснащений великим графічним LED дисплеєм з приємним кольором світіння світлодіодів.
  • Сенсорні датчики вимірювання пульсу забезпечують контроль за пульсом і загальної ефективністю Вашої тренування.
  • Тримач для пляшки, полиця для мобільних пристроїв розташовані на звичних місцях поруч з дисплеєм
  • 3 ступені на сходах Spirit CSM900 забезпечують реалістичність імітації руху.
  • Висота першого ступеня 300 мм дозволяє легко зайняти положення на тренажері.
  • Параметри тренування можна легко змінити під час тренування. Поручні з м'яким покриттям забезпечують безпеку і комфорт протягом всього тренування, роблячи зручним підйом і спуск з тренажера. З боків сходи розташовані нерухомі сходинки для відпочинку або для зчитування інформації з консолі.
  • Кнопки запуску / зупинки і регулювання швидкості, розташовані на держаках, дозволяють легко міняти інтенсивність навантаження, не перериваючи тренування.
  • Якість матеріалів і виконання, графічні лінії, гра світла і тіні на кожусі створюють динаміку в дизайні тренажера, а увага до деталей задовольнить найвибагливішого користувача.


Виробник: Spart

Клаймбер (Ескалатор) Spirit (CSC900) купити за вигідною ціною 413 858 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Степперы таких виробників, як наприклад: Spirit в магазині terrasport.ua
Клаймбер (Ескалатор) Spirit (CSC900)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Клаймбер (Ескалатор) Spirit (CSC900)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Клаймбер (Ескалатор) Spirit (CSC900) буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 , Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 і Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн