Кистьовий тренажер Torneo

КОД ТОВАРУ: 21917
  • Кистьовий тренажер Torneo
Кистьовий тренажер Torneo
Гіроскопічний тренажер використовується для розвитку моторики, розминки кистей, м'язів рук, передпліччя. Корисний в застосуванні при болях в суглобах. Особливість: 8000 оборотів в хвилину.
Torneo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
265 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 35 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Нестандартні
Рівень жорсткості
Слабкий
АРТИКУЛ
A-201B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Що являє собою гіроскоп? Це тіло, що обертається, у якого змінне напрямок обертання осі.   Обертаючи кистю і тримаючи гіроскоп в руці, Ви розкручуєте його. Чим сильніше Ви розкручуєте гіроскоп - тим сильніше інерція ротора і сила опору. Тренажер працює без батарейок! Використовувати Ви можете його де завгодно і коли завгодно.
Гіроскопічний тренажер допоможе Вам зміцнити м'язи рук, кистей і передпліччя. За допомогою даного тренажера, Ви також розвиваєте дрібну моторику. Головною особливістю при використанні гіроскопічного тренажера, є відсутність необхідності в хорошій фізичній підготовці, або ж наявність особливих навичок. Використовувати тренажер можуть абсолютно всі, не залежно від рівня фізичного розвитку.
Для людей, у яких є проблеми з суглобами, в силу професії: спортсмени, музиканти і т.д., рекомендується використовувати даний тренажер в якості розминки кистей, м'язів рук. Регулярні заняття сприяють відновленню працездатності, надають лікувальний ефект і усувають біль у суглобах.

особливість:
- 8000 оборотів в хвилину.


Характер
Істік:
Матеріал: пластик, метал.


Гіроскопічний тренажер A-201B -
лікувальний ефект для Ваших м'язів і суглобів!


Виробник: Torneo (Італія).
Один із принципів бренду Torneo - фітнес, доступний кожному. Саме тому у виробництві тренажерів і аксесуарів використовуються тільки найсучасніші технології і матеріали, що дозволяють знизити витрати на виробництво і зберегти високий рівень якості.


Кистьовий тренажер Torneo купити за вигідною ціною 265 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Кистевые эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Torneo в онлайн магазині Терра Спорт
Кистьовий тренажер Torneo

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кистьовий тренажер Torneo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Кистьові еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Кистьовий тренажер Torneo буде Вашим першим кроком. В « Кистьові еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Кистьові еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер кистьовий FI-1 784 павутинка (кольори в асортименті) , Еспандер кистьовий FI-1 784 павутинка (кольори в асортименті) і Еспандер кистьовий FI-1 784 павутинка (кольори в асортименті) від знаменитих світових виробників 2732 Ви знайдете в нашому розділі Кистьові еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Кистьові еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн